Побудка з ранковою Дафою. 20.03.2021

Алла Комарова

Бадьорого всім раночку, мої любі погані хлопчики та дівчатка. З вами знову зла й ніразу не толерантна Дафа, тому що спробуй тут бути доброю, коли в тебе президент Зеленський.

▶ Тож планіда мені така випала, що знов треба казати за черговий епізод ху*ового серіалу «санкції нашого городка». Бо наш невгамовний кокаїновий Принижень знайшов собі іграшку у вигляді РНБО, і нумо дрочи… ееее, тобто фсмислє, гратися ними чітко по п’ятницях. А мені то всьо читай та потім ще його гундосі відоси дивись на трезву голову.

Якщо коротко – то серіал гівно, читайте краще книгу. Причому, вже будь-яку. Навіть довідник по вермикультурі стане вам цікавіший за санкції РНБО. Бо заміть того, аби подивитися нарешті на весь той 3,14здець, що коїться скрізь – на фронті, у лікарнях, у с3,14жжені на велике крадівництво мільйони, задуматися, чи може якось вже хоча б лягти у напрямок санкцій проти російських агентів, яких тим довбо*обам США показали, задуматися, а чи не час узяти ніжно за текстикули Степанова унд компані, винних у провалі вакцинації. Ну тобто замість того, аби вживати заходів з РЕАЛЬНИХ проблем, це *лядське шапіто вводить санкції проти Поклонської та Януковича. Поклонської, *лядь! Ти сатрі, який нищівний удар по проросійській колоні всередині країни завданий, ну прям нокаут на перших секундах! І як їм після такого оправитися, ц-ц-ц-ц, не знаю, не знаю.

Свою роль по пусканню пилу у очі, імітації бурної діяльності та стрибках строго на місці цей орган виконує бєзукорізнєнно. Ну і регулярний контент Його Хрипатію приносить, ага. Інакше б про що йому довелось знімати відоси? Ну не казати ж йому про те, куди пішов ковідний фонд, якого як того сусліка – ніколи ніхто не бачив, хоча він є? Так отож, ага.

А оскільки состав РНБО Прищелент оновив, ввівши туди міністра цифрової трансформації в *опу Федорова, боюсь, що наступне засідання буде ще й зі спецефектами. Бо сюжетом той серіал вони вже не витягують, новими героями теж – наступні санкції проти кого вводити? Т-ща Петровського чи Хрущова? Кого вони там ще віднайдуть у зотлілих архівах винними і терміново обсанкціюють? Тому – зуб даю – підуть по спецефектах. Данилову видадуть молот Тора, Федоров у костюмі людини-павука, сам Гідрант у сріблястому тріко на велосипеді ганятиме під куполом цирку і кричатиме «будєм всєх бамбіть!». І живі позавідують мертвим, бо їм звідти хоча б вже не так страшно.

▶ На фронті знову стріляють і що найгірше – знову вбивають.

А Вавє пі*уй, в нього санкції Поклонській важливіші.

▶ Серед звинувачень ексміністру транспорту Рудьковському є показання екстрасенсів і це я не жартую зараз взагалі ні на секунду.

Ну а шо ви хотіли? Зате хоть пасмєйомся і дайте їм всім ще па сто у одну ноздрю. І справа тут не у особі ексміністра, якого я взагалі вже не відрізню на фото серед решти тіл та облич політики, а у тому, що це взагалі нікого на жодному з етапів формування звинувачення не здивувало – ну екстрасенси, і шо? У вас говорячий бобер у Раді сидить і шо? Чим вам вже екстрасенси не зайшли?

▶ Відповідальність за наслідки, коли щось пішло не так після вакцинації, з лікарів зняли.

А і правильно. А і нєфіг тут подвєргать сомненію якість (і кількість), коли вам сам Степанов сказав, що за останній рік наша медична система зробила колосальний стрибок. У прірву, правда, але ж стрибок! Согласна, стрибок вийшов прям усім на заглядєніє, можна сказать тройной тулуп із сальто морталє об землю. Стрибнули так, що Зімбабве обзавідується. До речі, педальковий міністр, там нас за темпом вакцинації вже те саме Зімбабве обігнало. Вам ніде нічо не муляє, нє? Що кажете? Місцеві влади винуваті? А, ну да, ну це канєшно – падлюки такі, ти сатрі! Це ж саме місцева влада спочатку півроку яйця мняла, розказуючи, як вони тут всіх зараз побідять побідунським майстер-спортеським ударом власною вакциною по бездоріжжю, а потім саме місцева влада про*балась оформити контракти на вакцину в тих, хто її реально робив, а не пальцем у сраці колупавсь. А тепер канєшна, тепер місцеві влади провалили вакцинацію. Дивно, що не Порошенко. От прям недорабатуєте, г-н Степанов. Відчуваю, що премію вам у цьому місяці не дадуть – недостатньо упомінаній папєрєдників вийшло, на план не витягуєте.

▶ Але є і хороші новини. Серйозно хороші, про які мав би Падре написати ще вчора у пандочках, але його міська рада поглотіла у пучину рішень.

▶ По-перше, Стус знову вільний.

Хлокум Мертвечукій програв вщент суд проти книги (!) «Справа Василя Стуса», яку він щиро намагався зопрітіть і не пущать! Дозопріщався до того, що загальний тираж до 100к підбирається (і це харашо), але й по ітогу і справу програв, і тепер має виплатити принизливі 768 грн 40 коп. сплаченого судового збору Вахтангу Кіпіані.

▶ По-друге, позов проти незаконності блокування пакету говноканалів того ж самого Мертвечукського медіа-пулу суд (інший вже) не задовольнив, сказавши, що не бачить проблем у блокуванні.

▶ По-третє, з трибуни Ради прозвучав потужний заклик Президента, який щирою українською став на захист енергетики, закликавши не купляти білоруську електроенергію, оскільки по факту це – гроші напряму срана-рашє ідуть.

Шкода тільки, що це був не наш Президент, а литовський. Він ще й потім до наших поранених у госпіталь поїхав. Ну так, це вам не какаду фарбоване, яке в нас на жордочкє на Банковій сидить. Це нормальний Президент. У нас такий був, але комусь сильно посміятися захотілося, ага.

▶ Ну і насамкінець хочеться передати привітання з днем народження незламній Ліні Костенко, яка у свої 91 рік зберігає здорового глузду та тверезого розуму побільше, ніж в половини нашої Ради маладих ліц знайдеться, навіть якщо їх гуртом скласти.

За сім до завтра, не шаліть!

Автор