SHARP`s REVIEW – 02.03.2021

Helgi Sharp

Сарказм останній притулок оптиміста

Актуальні новини одним рядком.

1. Степанов вакцинировался от коронавируса. Он стал первым украинским чиновником, который сделал прививку от COVID.

🔹 Степанов міг вакцинуватись хоч фізрозчином, хоч глюкозою, хоч морфіном. Коли країною правлять кіношники, все, що ви бачите на екрані, – монтаж і фантазії режисера цієї комедії.

2. Аваков назвал себя ангелом, заявил, что Стерненко – не герой, а сам он не собирается быть премьеров. Ах, да, ещё было: Порошенко, ко-ко-ко…

🔹 А що, Люся вже не справляється з відмазуванням Зєрмака, так на арену випустили нового ангела? Так у цього “ангела” не тільки ріжки стирчать, але й копита видно. Випускайте вже одразу Портнова – головного архангела зеленої влади.

3. Рабинович опубликовал карту без Крыма и Донбасса, а Кива прописался на российском телевидении.

🔹 Поки не буде закону про колаборантів, “руській мір” буди лізти зі всіх щілин. Але тоді й Зеленському доведеться відповідати за концерти у Горлівці та бізнес у Росії.

4. Двух сотрудников посольства Украины в Польше задержали за попытку вывезти на служебном автомобиле валюту, золото и сигареты. В их автобусе было 16 кг золота, 140 тыс. долларов и почти 9 тыс. блоков сигарет общей стоимостью 1,5 млн грн.

🔹 Такого при Порошенку не було – і це я без іронії. А все від того, що зовнішньою політикою наразі займається не МЗС, а ОПУ на чолі з Єрмаком. А дипломатам залишається лише контрабандні цигарки возити.

5. С сегодняшнего дня можно записаться на вакцинацию от коронавируса через портал “Дія”. Когда именно до вас дойдет очередь на прививку, портал не скажет, но пообещает, что с вами свяжутся, как только это станет ясно.

🔹 Майже рік Степанов доповідав по телевізору, що ось-ось… В результаті Україна отримала вакцину останньою в Європі та сумнівної якості. Вже бачу сотні тисяч людей, які вишукались у чергу на цю вакцинацію. Прикладайте краще вже портрети Зеленського до лоба – ефекту буде більше.

6. Национальное агентство по предотвращению коррупции остановило госфинансирование партии “Слуга народа”, так как она нарушила порядок предоставления финансового отчета.

🔹 Як можна зупинити фінансування того, чого ніколи не було? Немає такої партії. Є угрупування поціновувачей “анал-табу”, собак за комуналку, корабєльних сосєн, весільних фотографів та колишніх артистів 95 кварталу, яким Зеленський за державний рахунок надав тимчасову роботу. Навіщо їх ще фінансувати додатково?

7. Дубинский попал в аварию возле города Стрый Львовской области. Он выехал на встречную полосу на трассе Киев-Чоп.

🔹 А мені здається, що то вже не мама полюбляє швидкість, а босс Дубінського. Просто нардеп став токсичним для нього, ось він і позбувається своєї “шістки”. Думаю, ця аварія не остання.

8. Медведчук в интервью ВВС опроверг дружеские отношения с Порошенко, но заявил, что Пётр Алексеевич может стать следующим президентом.

🔹 Які дружні стосунки с цією потворою? Просто в тих складних умовах робилось все для звільнення українських громадян з російського полону. А те, що Порох може стати наступним президентом, ми й без Медведчука знаємо.

9. В Пентагоне назвали условие выделения Украине дополнительных 150 млн дол помощи в 2021 году. Для этого Украина должна добиться прогресса в оборонных реформах.

🔹 А хто буде добиватись, коли міністр оборони і начальник генштабу живуть як кішка з собакою, права рука не знає, що робить ліва, а військовий спікер з ОПУ (Арестович) весь свій запал використовує на матюки та боротьбу з порохоботами?

Далі буде…

Автор