Людина, яка пішла на війну зі США

Alex Noinets

Оскільки в наші часи дуже популярні анонімні телеграм-канали, а у мене немає анонімного телеграм-каналу, то давайте я вам подарую інсайд так, а ви уявите, що ви його дізналися не від мене, а від абсолютно нікому невідомої людини, яка вам постійно бреше і ніколи не відповідала за свої слова, а тому ви їй повірите на сто відсотків.

Так от. Там Ігор Валерійович Коломойський настільки прєісполнілся, що подав позов уже не просто в Баришівський суд, а прямо в США подав позов проти США. Сума позову – 23 мільйони доларів, позивач – одна з численних “Оптім” Коломойського та Боголюбова.

Це надзвичайно сміливий крок. Настільки сміливий, що навіть сміливість Зеленського, з якою він закрив 112-й та Ньюзван, – ніщо перед цією сміливістю. Фактично, Коломойський і Боголюбов відмовилися від захисту і почали замість нього самовбивчу атаку проти американської держави. До цього вони були просто дуже великі жулікі, які вкрали багато грошей в Україні та витрачали їх в США. Це неприємно з багатьох точок зору, але все ще не було прямою атакою проти США. А тепер є. Тепер у нас Ігор Валерійович – людина, яка пішла на війну з США.

А інсайд мій полягає в тому, що США вважає, що Коломойський на цю війну покликав з собою дуже багато людей. Які не в курсі, що вони на війні зі США. Покликав усіх корумпованих суддів, всіх своїх лівих партнерів, всі громади, бізнеси. І навіть жінки та свекрухи, на яких ці бізнеси переписані, – тепер частина всієї тієї злочинної групи, яка оголосила війну Америці.

А найсмішніша частина інсайду полягає в тому, що США розуміє, що війну Коломойський веде в першу чергу за рахунок куплених в Україні у корумпованих українських суддів лівих рішень. І українські судді, таким чином, вперше за всю українську історію сприймаються американським правосуддям, як ворожий до себе елемент.

Ви будете дуже здивовані, але санкції стосовно суддів в історії США застосовувалися. Неодноразово. Цим США не здивувати. А Баришівку, я думаю, здивувати.

Вже чекаю з нетерпінням, як через півроку Вища Рада Правосуддя буде приймати рішення, що санкції проти українського судді є атакою на українську систему судочинства та імідж українських судів.

Автор