Післяейфорійне

Mason Lemberg

“Санкції” проти медведчуківських каналів стали для мене несподіванкою. Та ще більшою несподіванкою стала реакція на цю подію деяких персон, які почали навішувати на святий образ влодіміра алєксандровіча ще й ордени лєоніда ілліча.

Вже й патріотом влодімір алєксандровіч став, вже й партія голос в кааліцію знову готова вмєсто апазіції, вже й великий потріотічєскій інтєлєктуал портніков цей крок назвав лічною вендєттою протів путіна. Якось ці всі дивні патріоти чомусь різко і враз забули і про відпущений беркут, і про єрмаків, і про тартарових/смірнових, і про патрушевих, і про дубінського/деркача, та й про електрику з росії теж забули.

Бо ж патріотом влодімір став.

Між тим, це перший випадок, напевне в світовій історії, коли країна вводить санкції проти своїх громадян, які знаходяться всередині країни. Бо ж бачив я, що санкції вводились країнами проти громадян інших країн.
Бачив я, що санкції вводились країнами проти своїх громадян, які втекли за межі країн. Але ніколи не бачив, щоб санкції вводились країнами проти своїх громадян, які спокійнісінько посміхаються в залі найвищого законодавчого органу країни.Тим паче, якщо нєчто аргументує санкції та пов’язує їх з терористичною діяльністю цих громадян.

То ж де кримінальні справи?
Де затримання?
Де посадки?
Це тероризм, я нагадаю. Один з найбільших злочинів проти держави і суспільства.

Проти Байдена з Порошенком справи вночі відкривали, за %�Aартини та Томос спр%Dви відкривали, а тут тероризм… і нічого…
Ось в цьому і є та основна суть “санкцій”, “потріотизму влодіміра” і його “лічної вендетти путіну”.

Суть в тому, що відвертим ворогам і терористам (за словами першої особи) залишили величезний простір для відступу та одночасно величезний простір для компромісів і договорняків.
Суть в тому, що випустили в медіапростір людей, на яких би я ніколи не міг подумати, що вони служать банковій.
Суть в тому, що патріотичною частиною суспільства знову маніпулюють задля того, щоб втримати на плаву тонучу російську маріонетку.

Автор