Мама любить швидкість? А Вашингтон любить чесність (відео)

U.S. Embassy Kyiv Ukraine

Сьогодні (11.01.2021 р. – ред.) Сполучені Штати запроваджують санкції проти семи фізичних осіб та чотирьох організацій, які є частиною мережі іноземного впливу, пов’язаної з Росією та Андрієм Деркачем, проти якого були запроваджені санкції 10 вересня 2020 року, відповідно до Наказу Уряду США №13848, за його спробу вплинути на президентські вибори в США 2020 року.

Деркач, народний депутат України, вже понад десять років є активним російським агентом, який підтримує тісні зв’язки з російськими спецслужбами.

Колишні українські держслужбовці Костянтин Кулик, Олександр Онищенко, Андрій Теліженко і нинішній народний депутат України Олександр Дубінський публічно виступали разом з Деркачем або приєднувалися до нього для скоординованого поширення і просування облудних або необґрунтованих закидів стосовно кандидата на політичну посаду в США. Вони робили неодноразові публічні заяви, просуваючи зловмисні тези про участь чиновників уряду США у корупційних справах в Україні. Ці дії та тези підтримують цілі Деркача вплинути на президентські вибори у США 2020 року. Ці особи були визначені, відповідно до наказу Президента США №13848, такими, що прямо або опосередковано брали участь, спонсорували, приховували або іншим чином були причетні до іноземного втручання у спробі підірвати президентські вибори в США 2020 року.

«NabuLeaks», «Ера-Mедіа», «Only News» і «Скептик TOВ» – це медіакомпанії в Україні, які поширюють неправдиву інформацію за вказівкою Деркача та його спільників. На них поширюються санкції, згідно з наказом Президента США №13848, через те, що вони належать Деркачу чи його медійній команді або контролюються ними. Ці санкції також стосуються Петра Журавля, Дмитра Ковальчука і Антона Симоненка через те, що вони надавали фінансову, матеріальну або технологічну підтримку, надавали товари чи послуги Деркачу на підтримку його діяльності.

Санкції проти пов’язаної з Росією мережі дезінформації за її спроби вплинути на вибори у США.

Докладніша інформація про сьогоднішні дії у пресрелізі Міністерства фінансів США.


Андрій Смолій

Ну що, пане Зеленський!
Ваші люди, як Дубінський, який лив бруд на Україну та всіх патріотів, тепер під санкціями США.
Деркач, брехливим плівкам яких ви потакали, також у цьому списку.

Це яскрава ознака, якими є і будуть відносини Зеленського, його Офісу та США.
Абсолютно провальна стратегія. Абсолютно цинічні випади повернулись бумерангом. Бажання помститися опонентам виливається у великі неприємності.

Але такими не будуть відносини США та України, бо Україна – це не ефемерний «ТИ» як на бордах Зеленського, Україна – це партнер цивілізованого світу.

А Зеленському, його дубінським показали червону картку. І далі обов’язково буде. Всі договорняки з проросійськими силами та олігархами отримають гідну відповідь і гідну оцінку.

Тепер залишається хоча б одне. Вигнати Дубінського зі Слуги народу та почати реальні розслідування проти тих, хто паплюжить Україну на весь цивілізований світ. Але дуже не впевнений, що Зеленський та його «команда» на таке здатні.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Дубінського можуть наглухо забанити на Фейсбуці, Твіттері, Ютубі та Інстаграмі. Я не жартую. Просто пригадайте, що прецедент уже є – ФБ заблокував Андрія Деркача, який поширював “плівки з Байденом”. Дослівно:

“Власність та майнові права цих осіб, що потрапляють під юрисдикцію США, заблоковані, а особам з США заборонено здійснювати з ними операції”.

Пригадуєте, де знаходяться штаб-квартири Фейсбука і Гугл? Так що…

Особисто я не проти, аби Дубінського с компанією відправили голосити на Телеграмі – там він як раз буде в хорошій компанії.

Скажу більше, я б радив Штатам впровадити санкції ще проти пари десятків українських блогерів з тих, хто найбільш активно поширював деркачівську маячню на кштал “абнімаю, жму руку”. Можу підказати кількох.

* * *

 Не знаю, як ви, а я обожнюю, коли такі персонажі як відомий блогер-казкар Портнов аж так яскраво фонтанують емоціями.

Це через санкції для Дубінського і компашки.

Користуючись лексикою Портнова, хочу сказати.

Якщо він і все його ватне збіговисько вважають, що США порушили норми демократії та свободи слова, аби покарати кремлівських консерв за те, що вони намагаються сіяти хаос у світі з метою посилення там позицій Москви, вони праві.

Це саме так і є.

Штати взагалі вміють відступати від власних принципів, коли йдеться про безпеку США як держави і американську ідею взагалі.

В Штатах у 30-х жорстоко боролися з сицилійською мафією, але в Другу Світову американський уряд пішов з Коза Нострою на угоду проти нацизму. Спершу, аби знешкоджувати нацистських диверсантів, потім під час наступу армії США в Італії. Нічого особистого, просто нацизм Гітлера був загрозою більш небезпечною ніж мафія. Це для прикладу.

Порушили тоді, порушать і зараз. А потім повернуться до того, як було, коли небезпека мине.

Для тупих собачих ротів кремлівської компашки, яка нині потрапляє під санкції рило за рилом, це не віщує нічого гарного.


Alex Noinets

Братан, шо ти ниєш?
Шо ти ниєш, братан?

Який юридичний характер?
Америка ж тебе не в тюрму посадила? Вона тобі просто оголосила дефолт.
Відмовилася мати з тобою справу просто.

Ти тепер вийшов з-під зовнішнього управління просто. Бистро так вийшов, рішуче, як пробка з шампанського. Сам би ти довго виходив, а тут допомогли тобі, швидко вийшов.

Це не санкції, братан. Це навіть не “санкції”.

Твоєю мовою кажучи, це демонтаж системи зовнішнього управління.
Саме той, який прописаний в виборчій програмі вашої партії.

Це відповідь на питання – що буде, якщо почати робити те, що ви кажете треба робити.

Всі з-під зовнішнього управління вийдемо на мороз і будемо нити “а нас за чьто?”.


Serg Marco

Раз уж вчера был день, посвященный санкциям по “пленкам Деркача”, то незаслуженно был забыт генеральный прокурор.

И да, это не Рябошапка, тот как раз морозился от движа по Байдену, не находил там нарушений, и это понятно, сын Байдена – не Рифф, тут может на международном уровне прилететь, потому Байден – нит, а Риф – за решетку.

А вот у “хищной птицы” не хватило, видимо, интеллекта и на этот вывод.

Потому пожелаем Ирине Венедиктовой приятной компании в перспективе с Деркачем и прочими тупыми собачими ртами.


Helgi Sharp

Серед інших США внесли до санкційного списку нардепа від СН Олександра Дубінського.
В американському Мінфіні пояснили, що ці санкції стали частиною пов’язаної з РФ мережі впливу, яка має відношення до Деркача та Коломойського.

Мама любить швидкість? А Вашингтон любить чесність.

Цікаві часи настають – Дубінеску лише на початку харчового ланцюжка, на верхотурі якого сидять Беня зі своїм вилупком.

У порівнянні з іншими, у них єдиний привілей – їх з’їдять останніми.


Володимир Омелян

Якщо Зеленський не розуміє, то йому варто пояснити: сьогоднішні санкції проти ініціаторів скандалу навколо т.зв. «плівок Байдена» – це ще не проблема, це лише початок його особистої великої проблеми.

Попереду справа «вагнерівців» і ще багато нових агентів Кремля навколо нього.
Що тоді робити з Єрмаком?

Завершення справи ФБР щодо відмивання грошей ПриватБанку.
Куди подіти Коломойського?

Бізнес-співпраця з росіянами.
Хто такі Медведчук, Фірташ і ін?

Ключовий фігурант усіх цих справ – Зеленський.
В одних він давав вказівку ОГПУ порушувати кримінальну справу, в іншій погоджував злиття спецоперації, ще в інших брав участь у відмиванні коштів і ділив зони бізнес-впливу заради особистого збагачення і втримання на посаді.

Володимире Олександровичу, 2021 Вам запам’ятається на все життя 😎


Валерій Прозапас

Саша “собачій рот” Дубінський волає про “внешнєє управлєніє”, хоча його господар Коломойський на вкрадені з ПриватБанку мільярди накупив нерухомості не в Житомирі, а чомусь в США.

Правда, тепер його там через фінансові злочини взяла за дупу американська юстиція, а Портнова та “на 100% моего прокурора” поруч немає.

От і вижиматиме Беня з України всі соки, бо тут в населення каша в голові, і воно реально думатиме, що це не його обранці-слуги типу Дубінського грабують як не в себе, а “внєшнєє управлєніє”.

Хлопці знайшли ідеальну формулу влади над українцями, цікаво додивитись, чим закінчиться.

* * *

Я не полінувався і ще раз послухав, що казала “Генпрокурор” Венедиктова “журналісту” Шустеру стосовно “плівок Деркача”.

Ш: “Этот разговор, если когда-нибудь будет доказано, что это настоящие, аутентичные пленки с вице-президентом США – это какого рода ответственность {для Порошенко}?”
В: “Там декілька статей, які інкримінуються і внесені в ЄРДР, і все ж таки, моє особисте враження на сьогодні, і це оціночне судження, що якщо ми тут і будемо говорити про корупцію – це буде політична корупція. Доводити, що там була державна зрада – треба знов-таки це робити, і голослівно ставити, це буде замало, треба переходити все ж таки в склад злочину і розбирати цей склад злочину по елементам”.

Ну не знаю.
Я б на місці Дубінського образився.
Він собі тріпався за бабло як завжди – і під санкціями.
А Венедіктова як посадовець діяла – і нічого.

А якщо серйозно, надреп-риг Деркач + нардеп-слуга Дубінський + генрокурор-слуга Венедіктова + “журналіст” Шустер дуділи в одну дудку.

Питання те саме – хто їм видав дудку, і прі чєм тут Зєлєнскій?


Віктор Литовченко

Ошелешений американськими санкціями Дубінський щось там лепече про непорозуміння, що хтось на нього неправильно настучав, а він, бідолашний, тільки відстоював українські національні інтереси, Деркача не знає, до його “плівок” ніякого відношення не має.

То просто нагадаю, звідки йому прилетіло.

Сподіваюсь, ти на цьому хоч заробив. Бо бабло на починку рваної жопи тобі зараз ой як знадобиться.

А уся ганьба у тому, що це депутат від правлячої партії. Від правлячої президентської партії.


Олексій Петров

«В очередной раз заявляю о том, что я никогда не вмешивался в выборы в других государствах, в том числе и американские выборы, и никогда не имел отношения к обнародованию или прочим подобным действиям так называемых плёнок Порошенко-Байдена…» © А. Дубинский.

На фото: потомственный гэбэшник Деркач вместе с Дубинским проводят брифинг по так называемым «пленкам Порошенко-Байдена».

Автор