В Австрії міністр праці подала у відставку через плагіат-скандал

Антон Сененко

В тяжкий для країни момент, коли Степанов каже, що слід було запасатися шкарпетками, а Арахамія з усіма слугами намагаються своїми мізками зрозуміти, як так сталося, що тарифи стрімко зросли, і люди почали перекривати траси (а тарифи дійсно вразили – я з платіжки за грудень був в шоці, з нетерпінням чекаю на січневу), хочу звернути Вашу увагу на цю прекрасну статтю:

“В Австрії міністр праці подала у відставку через плагіат-скандал”.

Тобто, навіть не визнавши плагіату у своїх роботах, вона таки подала у відставку, а у нас плагіатором працює цілий міністр освіти, і хоч би шо.

Хоча, в країні, де білборди “Арсене, кому телефонувати, коли вбиває поліція?” взагалі не здаються недоречними, а підозри про закупівлю вакцини від коронавірусу через фірму, якось пов’язану з Богатирьовою викликають занепокоєння, міністр-плагіатор – це найменша проблема.

Єдине, що тішить особисто мене, – я й так був невисокої думки про чинну владу, тому сприймаю весь треш навколо зі здоровим українським сарказмом та непозбувною бентегою.

Набагато гірше тим, хто увірували в месію з серіалу, але в Буковель їздить він, а платіжки, в тому числі і за слугу народу, сплачуємо ми.

Майте гарний день.