Зеленський особисто зливає справу Татарова

Андрій Смолій

Зеленський особисто зливає справу Татарова.

Щойно під час засіданні Антикорупційного суду 100% «свої» прокурори заявили про «необґрунтованість підозри».

Ще раз. ПРОКУРОРИ різко заявляють про НЕОБҐРУНТОВАНІСТЬ підозри. Справу відкрито зливають, сміючись всій країні в обличчя.

Нагадаю, що 200% «свій» генпрокурор Венедіктова тиждень тому передала цю справу від НАБУ до СБУ. Тепер у слідства нібито «не було часу вивчити справу», адже все доведеться починати з нуля.

Тому… коли Зеленський вчора скликав РНБО і відсторонював Тупицького, це виглядало смішно і мерзенно, адже чомусь же Зеленський досі НЕ відсторонив Татарова, який аналогічно знаходиться під слідством. Тобто як знищувати конституційність в країні – Зеленський може і хоче, а як слідувати букві закону – ні.


Валерій Прозапас

Зверніть увагу, як зокрема приймалося рішення про взяття під варту співробітників групи генерала Марченка та Антоненка і Дугар з Кузьменко по “справі Шеремета” – людей моментально посадили в клітки.

А от люстрованому міліціонеру Татарову з ОП прокурори відмовились призначати запобіжний захід, хоча у слідчих НАБУ є прямі свідчення і докази його корупційних оборуток з високопоставленим співробітником МВС.

Тобто для одних жорстке обмеження свободи без жодного прямого доказу, для інших – “на 100% мій генпрокурор” і воля-вольная.

Це і є та мафіозна “система”, про яку так багато розповідав Зеленський і яку відновив у найпотворніших формах часів Януковича.


Віктор Трегубов

Слід, щоб усі дуже чітко зрозуміли, що конкретно зараз, під ялиночку, Зеленський перетворюється на злодія. Не просто на дурника, який дозволяє наближеному колу торгувати посадами за некислий прейскурант, а людиною, яка безпосередньо прикриває злочин.

Це означає відразу низку дуже цікавих речей. Наприклад, що після завершення каденції Зеленський просто сяде. І це не буде політичною репресією, а буде просто відновленням законності. І що для цього не треба буде щось вигадувати та дотягувати, а треба буде просто оформити те, що сьогодні відбувається у нас на очах.

Означає це також те, що цей переляканий кролик відтепер буде чіплятися за крісло до почорнілих пальців. Бо вже дихотомія не “скільки глядачів будуть приходити на концерт 95 кварталу”, а “скільки серед них будет співробітників прокуратури”.

Те саме стосується пані зі свинячою головою. Як Рябошапка, задовільнившись ганьбою та зневагою, вже не відскочить.

Це означає, що, як і усі перелякані плебеї, вони будуть робити жорстокі та дурні речі. І чим далі – тим більше.

Цікавий рік чекає.


Володимир Омелян

А, давайте скажемо правду:

– Зеленський знає і покриває корупційні схеми Єрмака;
– Зеленський в курсі, підтримує і отримує корупційні виплати за підсумками зустрічей Шефіра з олігархами;
– Зеленський знає, чим займається Татаров, чому його переслідує НАБУ, і за що саме він вигороджує «групу друзів» Татарова від кримінальної відповідальності;
– Венедиктова потрібна виключно з єдиною метою – зупиняти будь-які розслідування щодо команди Зеленського;
– Зеленський прекрасно усвідомлює, хто зі слуг народу «працює» на митниці, та жодні реформи неможливі, допоки їх не усунуть;
– Зеленський розуміє, що жодної боротьби зі скрутками в ДФС не відбувається, і навіть той кейс, коли у Львові накрили силами СБУ конвертаційний центр з оборотом у 20 млрд грн, – це виключно конкурентна боротьба, а не наведення порядку. Бо інший такий «центр» з оборотом у понад 200 млрд грн спокійно продовжує працювати.

Чи Ви все ще вірите, що за рахунок державного бюджету і платників податків вузьке коло осіб незаконно збагачується на сотні мільярдів гривень щороку, і Президент реально не в курсі?

П.С. До речі, чому на фото єдина людина у масці – це Єрмак?
Він же ж перехворів на коронавірус спільно з Зеленським у Феофанії?
Чи хвороби насправді не було і страшно було залишати Зеленського одного?

 

 

Автор