Одужуйте, Володимире Олександровичу. Ви нам дуже потрібні

Гліб Бабіч

Я щиро бажаю Володимиру Зеленському одужання!

Я впевнений, що він подолає підступну хворобу, не отримає ускладнень і швидко відновиться.
Я так само бажаю йому не хворіти взагалі, стежити за собою і підтримувати відмінну форму. Тому що ми всі на нього сподіваємося. І я особисто – дуже сподіваюсь. Ви – моя надія на справедливість, Володимире Олександровичу.

Бо під час слідства і суду по Вашій “діяльності” на посаді Президента України (який, я сподіваюся, буде не в такій віддаленій перспективі), Ви маєте відчувати себе максимально добре. Ви маєте бути витривалим, щоб гідно пройти весь довгий судовий процес, тому що список Ваших “діянь” буде чималим.
Ваша пам’ять повинна бути твердою, а мислення кристально чистим, щоб згадати і сформулювати всі деталі злочинів, в яких буде звинувачено Вас і Ваших подільників. Щоб ніхто з них не втік від відповідальності.

На суді будуть багато говорити про людяність і її межу. Ну, наприклад, про керовані слідство і правосуддя. Де все вирішувалося не за законом, а “по-людськи”. Простим телефонним дзвінком людини людині.
Про те, як після одного Вашого брифінгу людей оголосили винними і посадили за ґрати, де тримали їх без будь-яких доказів.

Про Ваші (і за Вашим дорученням) видимі та підкилимні переговори з ворогом і дії , що мають всі ознаки зради України. Адже зрада – це чисто людська риса.

Про те, як для Вас дороге кожне людське життя. І як Ви позбавили своїх військових права на захист власних (і наших) життів. Про людину в формі на прізвище Журавель, який так по-людськи сподівався на те, що “своїх не кидають”. І його б не кинули, якби не Ваше “людське” втручання. І “людські” правила на фронті, якими Ви пов’язали по руках і ногах всіх.

Про Людяність з великої літери. Коли Ви мали величезні гроші, але закатали їх в асфальт власного рейтингу та рейтингу Вашої “людської” партії перед виборами. Замість того, щоб створити систему захисту для людей країни, за яку Ви несете відповідальність. Чим прирекли на муки хвороби тисячі, а на смерть – багато сотень людей.

Про те, як з самого початку Вашої “людської” діяльності Ви порушували Конституцію. А потім взагалі вирішили, що людина може бути важливіше головного Закону, якщо ця людина – Ви.

Я згоден. Буде непросто і тривало.
Я навіть готовий особисто захистити Вас від можливих рецидивів хвороби. І за свій рахунок забезпечити захисними медичними масками на весь період, поки Ви будете перебувати під слідством – мені теж не чужа людяність.
Я буду ходити на Ваш суд так само, як ходжу на суди військових і патріотів, які потрапили під прес завдяки Вашій “людяності”.
І, не повірите, просити я буду того ж самого, що і для них. Чесного правосуддя.

Одужуйте, Володимир Олександрович. Ви нам дуже потрібні. Ми хочемо поговорити з Вами про людяність. Яку Ви не раз занурювали головою в лайно, ще коли були звичайним лицедієм в дешевому шоу. А потім взяли і поширили цю практику на всю країну.
Тримайтеся там. Треба зміцнити здоров’я. Треба готуватися.

Бо все, що я сказав, буде. Ви встигнете повністю відновитися.
Це буде ще не завтра.
На жаль…


Володимир Ар’єв

Бумеранг. Штатні блогери офісу президента на чолі з радником ОП з комунікацій Подоляком патетично обурюються відсутністю масових проявів співчуття Зеленському з його ковідом.

Маю нагадати, як Зеленський і ко з «95 кварталу» жартували над фізичними вадами політиків, знущалися над українською армією в найтяжчий час 2014, реготали над ебонітовими паличками від «беркута», порівнювали з повією обкрадену Януковичем Україну, яка піднімалася всупереч всьому.

Тепер прилетіло назад і ще не раз прилетить, нема чого жвендіти. Хай одужує, може тоді нарешті припинить злочинно закопувати мільярди в корупційне будівництво за рахунок ковід-фонду. Та навряд чи, бо Зеленського з Єрмаком не повезуть у звичайні лікарні, які до другої хвилі епідемії належно не підготували, хоча могли – півроку згаяли. Тому і бумеранг повернувся.

* * *

Президент Володимир Зеленський отримав позитивний результат на коронавірус.

І це перший позитивний результат, який отримав президент Володимир Зеленський. 😆


Mason Lemberg

ОПа каже що в клоуна ковід.
Видно фсбшнік і ко пояснили клоуну, що Порошенко виграв вибори тому, що перед тим хворів на ковід. Тож треба зробити те саме, і нєбось рейтинги збільшаться.

У зв’язку з цією подією зверну увагу на наступні 2 нюанси.

Перший.
Зовсім недавно, на днях було фото військових, де всі в масках, а клоун – ні. Скількох він заразив?

Другий.
Бажаю йому одужання. Він ще буде потрібен Україні та українцям, я впевнений.
Але й лікувати його мають справедливо. Тими самими “ліками” і в тих самих умовах, на які він прирік мільйони українців, розпилявши на збудовані Порошенком дороги коронавірусний фонд.
Я не знаю, чи будуть помічні ін’єкції з асфальту і щебеню, але бажаю здоров’я, таваріщь.

* * *

√ А відпускати з тюрми одного з організаторів збиття пасажирського Боїнга – це за межею людяності чи ні?

√ А відпускати з тюрми істоту під поганялом “Тереза”, яка катувала наших військовополонених. Відпускати, щоб вона катувала знову, – це за межею людяності чи ні?

√ А відпускати з тюрми терористів, які закладали бомбу в мирному Харкові під час ходи і вбивали дорослих і дітей, – це за межею людяності чи ні?

√ А на очах батьків відпускати з тюрми скотів, які в центрі європейської столиці розстрілювали дітей з дерев’яними щитами, – це за межею людяності чи ні? А якщо ще згадати, що ти обіцяв батькам покарати вбивць, ти особисто, місяць до того, а потім обміняв їх вбивць на ватного голову адміністрації і таксистів, – то цього достатньо для межі людяності чи ні?

√ А залишати пораненого військового вмирати нелюдською смертю, а потім брехати його батькам і дитині-сироті, – це за межею людяності чи ні?

√ А повертати матерям і дружинам їх вбитих синів і чоловіків, розказуючи їм про самогубство (щоб мати змогу 3,14діти про перемир’я), щоб матері не могли з честю провести воїнів, як належиться воїнам/героям, – це як за межею людяності чи ні?

І я не згадую зараз про розграбовану державу твоїми ляльководами, про лікарні в яких немає кисню й ліків, про комуналку, реальне зубожіння і щоденну брехню з факапами. Не згадую, бо населення має платити за свій вибір.

Але якщо те, що вище не за межею людяності, то краще я побуду з того боку межі.
Тим паче з іншого боку межі нічого суттєвого. Чергові кпини з обісраного чемпіона світу в боротьбі з коронавірусом.


Валерій Прозапас

Я добре пам’ятаю літній день 2014 року, коли на Донбасі через обстріл “ополчєнцамі” загинула дитина, а в той же вечір в караулці по тєлєку на “1+1” між випусками “ТСН” (яким ми тоді ще вірили) реготав Квартал-95.

Той регіт супроводжував всю нашу війну, вони обсміяли все що могли, потім навіть замість парадів бійців влаштували паради бл*дєй, а перепросили лише у Кадирова.

Тому ті, хто зі складними ліцамі зараз ледь не вимагають емпатії до насморку кварталівського недоросля, нічого не розуміють у справедливості Всесвіту і будуть дуже здивовані майбутніми подіями.

Я – ні.


Джон Сміт

Уклоніст їздив у 8 відпусток лише за минулий неповний рік. Для тіла і місяць без курорту – срок.
Це перше.
Чувак поїхав відпочивати навіть, коли у нього військовий пропав у сірій зоні. В складній ситуації Янелох випадає в прокрастинацію.
Два.
Він давно хотів захворіти на ковід. Сам про це вихвалявся в інтерв’ю Укрправді, “щоб показати, що в хворобі немає нічого страшного”.
Три.
Порошенко і тут його “обскакав”: захворів на Ковід перший.
Чотири.
Труженік давно не відпочивав – п’ять. До виборів було не можна, справа для нього важлива, бо сам їздив агітувати. Вибори закінчились, він їх програв, але тут ще й КСУ підклав свиню. Їхати було не можна, треба було терміново розрулювати кризу. Та нічого не вдалося, власні дресовані у Трускавці депутати показали зуби, ще й Разумков явно зазіхнув на статус топ-політика в країні. Що тепер робити – хз.

Отож в сумі факторів зараз як раз прийшов час Оманському самоізолюватися на курорті. В Ковід у нього не вірю. Це стопудова брехня.
“Ковід у Зеленського” – це операція прикриття відпочинку на черговому курорті.


Олександр Дедюхін

Це неправильно бажати півшостому, щоби він сконав від ковіду. І я не буду, я ж не Мендель якась.
Хай одужає, але щоб обов’язково пройшов квест лікування як звичайні громадяни.
Хай відчує відсутність ліків, нестачу лікарів, їх втому, нестачу медсестер, черги.
Хай йому загублять ПЦР-тест, без якого неможлива госпіталізація, і щоби до ліжка у лікарні не був проведений кисень, бо гроші в тонкий асфальт вже закопані. Або якщо проведений, все одно кисню не було, бо не привезли в лікарню.
І апарат ШВЛ щоб не працював, бо в черзі і взагалі невідремонтований.
І щоб все це він відчув на власній шкурі.
Але нехай одужує, обов’язково. Нам його ще за узурпацію влади судити потрібно.
І да, ізолюйте всіх причетних до тіла, бо мутація вірусів covid -19 і зе-19 вкрай небезпечна. Нам ще зомбі апокаліпсису не вистачало.


Олексій Петров

Зненацька Вовка Зеленський образився на те, що далеко не всі українці почали плакати, розмазуючи шмарклі про щоках, після того, як всесвіт узнав про його короновану хворобу. Навіть щось там пробубонів про людяність і таке інше!

Я догадувався, що він ще той бовдур, але щоби все було настільки пагано?! Миттєво під його скиглячим дописом на фейсбуці йому згадали все. Тобто всю його показову людяність.

Особливо вона була помітна в номерах Кварталу про ебонітові палочки та про армію, порівняну з баранами. Про екіпаж субмарини «Запоріжжя» перед штурмом, яку дуже людяні сценаристи Кварталу порівняли з пукаючою у воді ігуаною. Згадали людяність у його тезі про пересув кордону вбік України. Про ту його людяність, яка дозволяла Зеленському висміювати особисті вади політиків зокрема Андрія Парубія. Ну і згадали про «Палаючу хату»…

Бумеранг повернувся до клоуна навіть швидше, чим очікував хтось! Але усі без виключень бажають цій солодкій парочці Зеленський-Єрмак швидкого одужання. Їм ще відповідати перед нацією…


Тарас Чорновіл

А ви звернули увагу на таку деталь: коли захворів Петро Порошенко, ніхто навіть тіні сумніву не мав, що це правда. Різною була реакція: люди співчували, тривожилися, бажали швидкого одужання. Вороги, нелюди, усіляке аморальне сміття зловтішалося. Але ніхто не сумнівався! Усі знали, що Петро Порошенко не бреше. Навіть ті, хто самі його оббріхували й у різних ситуаціях закликали йому не довіряти. Але самі навіть на мить не засумнівалися.

Захворіла Олена Зеленська – досі ніхто не впевнений, чи то справді була хвороба, чи її ізолювали, щоб не натворила й не наговорила, чого не слід. І досі ніхто не впевнений, що ж там було насправді.

Захворіла Юлія Тимошенко. Щойно після її повернення до активної діяльності частина оглядачів, прийняла це за реальність. Та й то з певними пересторогами. Для мене ознакою того, що дійсно перенесла небезпечну хворобу, було те, що стала трошки менш стервозною. Знав її добре особисто. Для такої, нехай і тимчасової, зміни мало щось дуже серйозне відбутися.

Зараз повідомили про хворобу Зеленського, Єрмака, навздогін ще й міністра фінансів… Не вірить майже ніхто. Навіть ті, хто демонстративно бажають швидкого одужання. Бажають так, бо це треба їм самим для підтвердження лояльності й кадрових перспектив. Ні віри, ні щирого співчуття. Бо і в затятих критиків, і в найстаранніших лизоблюдів довіри нема ні каплі. Скорше так: ми не виключаємо, що він і справді міг десь заразитися, все можливо. Але з такою ж самою або більшою вірогідністю – тупо й примітивно бреше. Бреше, як уже раз задумував на початку пандемії – чому маємо відкидати таку версію зараз. Він же хронічний брехун. Чи навіть гірше. Є такий євангельський вираз, яким Христос “нагородив” книжників і фарисеїв – неправдомовці. Це навіть не те, що правду не кажуть, а що правди нема ні в них, ні в їхній мові.

І тільки Мендель традиційно потішила… Я не можу собі дозволити бажати смерті чи критично важкої хвороби нікому, окрім хіба Путіна. То пані Мендель зробила це за мене. Дякую, своїм “на жаль… у легкій формі” звільнила від морального дисонансу.

Що таке “політичні захворювання”, надіюся, пояснювати зайвий раз не треба. Моя перша вчителька про таких казала: “Запалення хитрості”. Якось дуже вчасно в цих трьох усе вийшло. Єрмак із Зеленський поспіхом вітали Байдена з перемогою. А чи хотів він отримати вітання від нинішньої зеленої влади? Я вже мовчу про цю дику безтактність, коли якийсь канцелярист шле дипломатичними каналами вітання новообраному президенту наймогутнішої країни, ніби він якийсь канцлер, а не зав канцелярією. А те, що зєпрідєнт просто привітав, а керівник його апарату запрошує Байдена відвідати Україну!!! Це вже зовсім маразм. Але ще й виклик і вияв неповаги. Як прореагували на ці вітання в штабі Байдена та він сам, ми колись взнаємо, але не зараз. От тільки чи могла та реакція й уся нагромаджена лють президента на резидента за його ідіотські провокації вилитися в справжній спалах гніву? Теоретично, могла. Чи після такого може виникнути думка, що найкраще прикинутися шлангом, залягти в намул і спробувати викликати до себе відчуття жалю? Цілком. Чи саме так і було? Та звідки мені знати! Воно ж брехливе настільки, що навіть, коли явно бреше, не знаєш, як це оцінювати…

Ну, а міністру фінансів після розрекламованого його від’їзду у Вашингтон до МВФ могли також дуже зрозуміло пояснити, що його там ніхто не чекає. А всі медіа вже розтрубили…

І ніхто не знає, чи вони брешуть, чи правду кажуть. “Патаму шта нє Парашенка!” Той точно не брехав.

* * *

 Пригадуєте, як бидло пінилося, переварюючи вартість лікування Петра Порошенка? Усю вартість він сплатив із власної кишені. А перед тим потратив сотні мільйонів на допомогу медикам у боротьбі з ковідом.

Зараз лікуватимуть Зеленського (якщо там дійсно ковід, а не діарея від обрання Байдена). Вартість лікування, навіть при легкій формі перебігу, буде вищою, ніж у Порошенка. Усілякі спеціальні умови, при госпіталізації виділення цілого ізольованого корпусу або фактичне перевезення цілої клініки в його резиденцію, додаткові приміщення для охорони, забезпечення розкоші й шику… Але за все це буде до останньої копієчки сплачено з бюджету. Ці кошти, додатково до десятків мільярдів, які вже встигли розікрасти й закатати в асфальт, відберуть у інших хворих.

Бидло в цей час активно бажає Зеленському одужання й бризкає слиною на всіх, хто посмів іронізувати з цього приводу в спосіб, якому привчив українців сам Зеленський.

Я також хочу, щоб він при повному здоров’ї дожив до суду й тюремного ув’язнення за свої незлічимі злочини. В тому числі й за масове вбивство людей, які помруть через неможливість надати їм медичну допомогу з особистої вини зеленого злочинця.

Автор