Про сміття і садового

“Влада взяла львів’ян в заручники щоб тиснути на Садового” – приблизно таке розказує на своїй фейсбук-сторінці нардеп від Самопомочі Олена Сотник. Розказує МЕНІ, львів’янину, хто МЕНЕ взяв в заручники.
Ну ок, раз так то давайте я спробую викрити цю злочинну владу:

⇒ Ото в 2006 році якийсь порохобот розказує темник Банкової, що як тільки оберуть Садового, так відразу вирішиться проблема сміття

⇒ Ото 11 років секретний Департамент Банкової з дискредитації Садового і зменшення рейтингів Самопомочі обіцяє навести порядок зі сміттєзвалищем

⇒ Ото за 11 років Порошенко відмовив 43 фірмам з 14 країн світу в будівництві сміттєпереробного заводу

⇒ Ото 10 листопада 2016 року керівник ОДА запропонував Садовому на вибір 3 земельні ділянки з документацією для сміттєзвалища. Але Садовий умний і гордий і не треба йому безкоштовних подачок влади. Тому через 2 тижні після цієї пропозиції він вирішив купити землю за 30 млн грн. Все логічно – від безкоштовної пропозиції центральної влади відмовився, захотів купити за гроші міста, але винувата центральна влада.

⇒ Ото Ложкін змусив садового будувати сміттєзвалище біля інвестиційного проекту, який обіцяв запустити Садовий.

⇒ Ото керівник ОДА має займатися очищенням Львова від сміття. Ну все логічно, бо кляті бусурмани-порохоботи багато жруть і смітять, нехай тепер шоколадна ОДА за ними й прибирає. До чого тут міська влада? То що, Альфа-джаз чи Свято Пампуха?

⇒ Ото Львівська ОДА передала Львову безкоштовну земельну ділянку для полігону сміття, який би вже мав влаштовуватись. Але, як ми вже знаємо, Садовий гордий, він безкоштовно не бере, а купляє за 30 млн. Хто винуватий?

⇒ Ото через 3 дні після передачі земельної ділянки Львову “науково-експертна” комісія, яку зібрав Садовий, каже, що земельна ділянка під сміття їм не підходить. Ну правильно… Навіщо Садовому безкоштовна земельна ділянка, якщо можна купити і відмити бабло, а в той час позорити моє місто тим, що розкидувати сміття по всій країні?

Те, що робить Садовий, вже не піддається логіці чи поясненню.

Бо це вже реально якесь свідоме врєдітєльство всім, в т.ч. й собі. Чувак взяв в заручники 800-тисячне місто і замість того, щоб використовувати те, що йому дали безкоштовно, воно відмовляється від безкоштовного, намагається витратити бюджетні мільйони і кричить про якісь блокади… а це все може привести до епідеміологічної катастрофи в місті.

І це все відбувається в абсолютно тепличній ситуації, коли ТОБІ створили всі умови для вирішення проблеми, а ти всякими способами не хочеш її вирішувати.

Страшно й уявити, як би поводилася ця людина на високій державній посаді в часи, коли країну хочуть розірвати на шматки, як ззовні, так і зсередини… такі “патріоти”.

Автор