Соромно за сучасну українську владу

Ігор Артюшенко

Зеленський погодився на здачу національних інтересів, але цим тільки розігрів апетит окупантів, які вирішили фіксувати на відео всі пересування українських військових, наші оборонні позиції та озброєння.

Але злякавшись, що цим він ризикує отримати протести по всій країні, інспектування скасували.

Той, хто боявся здати на аналізи власну сечу, поводиться як брехливий боягуз. Намагається догодити усім і в жодному випадку не образити окупанта.

Він навіть жодного разу не зміг назвати ім’я ворога, який анексував Крим та окупував Донбас!

А тим часом окупаційні війська вчора о 14:15 здійснили обстріли Шумів. Саме там, де мало б проходити оте зрадливе інспектування Зеленського.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Тобто ніяких спільних патрулювань ОБСЄ з сепарами і представниками ЗСУ мандат СММ ОБСЄ не передбачає як таке.

Це була просто задума Кравчука, як ще одним кроком просунути легалізацію терористів ДиРи і Луганди в медіапросторі України.

З тої самої опери ниття, мовляв, “а в ДАП же їздили через сепарські блоки?!” Милі, в ДАП сепарів красиво розвели – зменшили втрати особового складу, проїжджаючи через блоки сепарів, а БК, обсяги якого перевіряли сепари, возили просто контрабандою. Бої в самому ДАП тоді не припинялися. Так що всі доводи мимо цілі.

Просто того, чого хоче Москва (виборів в ОРДЛО синхронно з Україною), Зеленський виконати не може, а дуже хоче. Але фіг йому.

 

Ок, панове. З приводу недавніх спроб "інспекцій" українських позицій бойовиками, деякі люди, намагаються порівнювати ці …

Опубліковано Rudenko Yury Четвер, 10 вересня 2020 р.

Автор