До свидания, Михо-сулугуни, возвращайся в свой сказочный лес!

Helgi Sharp

Как теперь жить?!

Не верю! Слёзы отчаяния мешают писать, клавиатура ускользает из-под рук, а земля из-под ног – неужели Офис простых решений фсё? А Лиза?!

Великий “реформатор” Михаил Карлсон Саакашвили быстренько “реформировал” Украину, поборол всех “барыг” и готовится перелететь на новую крышу? Он уже записал видеообращение на фоне Днепра, в котором заявил, что возвращается в Грузию. Видео записано на грузинском языке и в ФБ доступно только для грузинской аудитории.
Што ж… До свиданья, Михо-сулугуни, возвращайся в свой сказочный лес!


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Саакашвілі повідомив, що він повертається на батьківщину – до Грузії. Мовляв, за домом скучив.

Це після того, як в Україну він проривався порушуючи закони… Після Офісів простих рішень…

Просте рішення, як бачимо, Саакашвілі прийняв. Все очевидно. В Україні Порошенка було чим поживитися, тому і рвалися вони всі до влади. В Україні Зеленського Міхо ловити вже нічого, і він це розміє. Тому поспішає відчалити, поки не став одним із винуватців зеленого провалу.

Скажу те саме, що сказав, коли Міхо викинули з України прикордонники:
“До свіданья, наш бешенный Миша,
Без тебя нам спокойнее здесь”.


Валерій Прозапас

А уявляєте, є купа добрих українців, які щиро вірили, що Саакашвілі мав робити для них “прості реформи”, а не торпедувати президента Порошенка на гроші Коломойського-Путіна.

Те саме робили всі ті “активісти-націоналісти-антикорупціоністи”, яких тепер днем з вогнем не знайти, і зараз роблять відважні “аполітичні ветерани” з “єщо болєє новими ліцамі” – валять саму ідею державності за смердючі кремлівські срібняки.

А потім хрінак – “я в Грузію” або “я на полонину” як фельдмаршал Парасюк, а ви розйо*уйтесь, хорошего вам настроєнія.

А от раз по раз, потрапляючий в тупі гебешні розводки, наш простий нарідтм вже нагадує того мисливця з анекдоту про ведмідя – “слиш, мужик, я не поняв, ти охотнік чи під@р@с”?

Автор