Зелений хитрий план

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Все, каюся! Я справді був неправий щодо великої патріотичної команди зелених. Я не зрозумів її великих замислів, коли ганяв зраду про створення на Закарпатті етнічного угорського району і водночас законопроекту про референдум, де через референдум можна міняти територію України.

Я-то думав, що так ЗЕкоманда збирається віддавати комусь українські землі! А все з точністю до навпаки!

Щойно Стефанчук пояснив, що норму про зміну території включили на випадок збільшення території України!!! Тобто Стефанчук озвучив територіальні претензії України та намір здійснити військову експансію на території сусідніх держав, простіше – захопити чужі території.

Далі аналогія з історії. У 1940 р. на території совка створюють молдавський район (здається), а потім Червона армія захоплює Бессарабію, і з’являється Молдавська РСР. Нині в Україні створюють угорський район… Тобто невдовзі ЗСУ піде завойовувати Угорщину, і всі проблеми з цією країною будуть вирішені раз і капітально!

Я ж усе правильно зрозумів? Це такий зелений хитрий план? Не може ж Стефанчук брехати, або ляпати не подумавши?


Алла Комарова

“Законопроєкт про можливу зміну території країни спрямований тільки на її збільшення”, – мовив буквами через ротовий отвір перший заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

І якщо ви в цьому випадку недалекоглядно подумали, що ось так УЗеленського відкрито артикулюють можливу воєнну експансію на сусідні держави, то хочу вас зразу заспокоїти. Савсєм нєт, єта нє то, чьто ви падумалі. Просто – за логікою гори та Магомеда! – Україну приєднають до сРаші та стане наша країна раптом велиииика! Приросте територіями ажно від Карпат і до Чукотського моря. Тому не хвилюйтеся, усьо у парядкє.

 

Автор