SHARP`s REVIEW – 26.05.2020

Helgi Sharp

Сарказм – останній притулок оптиміста

1. ДБР відкрило справу через прослуховування розмови Порошенка з Байденом.

🔸 Голобородьку стільки напхали останніми днями за його пубертатне бажання мститись Порошенку навіть ціною втрати двопартійної підтримки з боку США, що він незграбно почав здавати взад. За моїми даними, вже ні про яку ст. 111 (державна зрада) стосовно П’ятого президента не йдеться, а Венедиктовій дана команда розслідувати справу лише про “прослуховування”.

Бенеді. Розмови перших осіб засобами спецзв’язку не треба прослуховувати, бо вони й так записуються на сервер та зберігаються від 5 до 20 років. Справа виключно у тому, по якому ланцюгу записи потрапили до агента ФСБ Деркача.

Як на мене, все просто… Зняти інформацію з сервера та відредагувати її до бажаного вигляду найбільшу можливість мають ті, хто курують це господарство – голова ОПУ разом з представниками Держзв’язку. Далі справа техніки на користь основних вигодоодержувачів операції – Кремля, Коломойського, Трампа. Не думаю, що останній приймав якусь участь у цьому – двох перших достатньо.

Роль Зе? Або у долі, або дурний, або сліпий.

2. До справи про зґвалтування в Кагарлику можуть бути причетні й інші співробітники райвідділу, – пресофіцер ДБР.

🔸 В цивілізованому світі за таке вся гілка поліцейської влади мала б піти в відставку, але Аваков – то регент зеленого мороку з карт-бланшем на необмежену кількість злочинів. Проста, але надійна стратегія – створювати проблеми для свого переляканого боса для того, щоб мужньо їх “вирішувати”. Сильно ж тримає Рюкзакович свого підопічного за те місце, де у нормального президента повинні бути сталеві фаберже. Але ж Бубочка сам сказав, що він фізіологічно інший…

3. Питання надання Україні Плану дій щодо членства в НАТО принципово погоджено вже давно. На сьогодні союзникам треба прийняти тільки тактичне рішення, – заступник керівника МЗС Божок.

🔸 Ключове слово – ДАВНО. Але Янукович теж більше року теревенив, що йдемо до Асоціації з ЄС. Так робить й зелена влада – МЗС нам “парить” про рух до НАТО, а Зєрмак тим часом домовляється з Москвою.

Порох був який завгодно, але не тупий, не проросійський і не переляканий, – 5 років ми чітко знали, куди рухається країна. Наразі я цього не знаю – МЗС каже одне, Єрмак робить інше, а Голобородько взагалі не розуміє, на якому він світі. Цьому потурає й те, що у більшості населення в голові пацифістський соціалізм – гримуча суміш шари, віри у доброго царя, Г+Г та “аби не Порошенко”.

4. Суд зобов’язав Офіс Генпрокурора внести відомості про вчинення нардепами ОПЗЖ держзради через поїздку в Москву.

🔸 Та невже? Якщо у воюючій країні потрібне рішення суду для відкриття справи проти тих, хто відкрито їздить до країни-агресора і домовляється там про умови капітуляції, то може війна вже закінчилась? У багатьох головах вона й не розпочиналась, – до речі, це найбільша заслуга і одночасно трагедія минулого президента. Думаю, пояснювати не треба, чому.

5. США першими створять вакцину від коронавірусу і поділяться з усім світом, – радник Трампа О’Браєн.

🔸 У США п’ять найбільших фармацевтичних компаній. Дві з них тим чи іншим чином контролюють республіканці, три – демократи. Наразі йде божевільної напруги змагання за те, яка з цих компаній першою створить вакцину. На кону не тільки здоров’я, але й успіх на президентських виборах. Мільярди доларів з кожного табору вкладені у те, щоб випередити конкурентів. Піар – наше все!

Чудненько… Така конкуренція і є запорукою того, що на 90% вакцина буде створена ще до осіннього рецидиву пандемії. От що робить животворна жага влади. 😆

6. Росія евакуює бійців «Вагнера» з Лівії після фіаско в битві за Тріполі.

🔸 Три вантажних літаки Ан-32 приземлилися в аеропорту Бані-Валіда, щоб забрати близько 1,5 тисячі вагнерівців. Втрати російської сторони тільки за минулий тиждень склали біля 200 вбитими та 370 пораненими. Виведено зі строю десятки одиниць важкої техніки.

Не думаю, що після цього Путін почне “відіграватись” на Донбасі. В очікуванні наймасштабнішої за останні 20 років економічної кризи росіяни настільки втратили інтерес до всіх “побєдоносних” війн свого карлика, що нові авантюри викличуть у них лише роздратування. Та й нафтобакси вже не ллються рікою, а сміються разом з Іскандерами.

7. Щодо акції на Майдані.

🔸 Це розминка перед визначальним наступом, який відбудеться восени.

Я не хочу ще одного кривавого Майдану. І не хочу насильницької зміни влади. Те й інше знову відкинуть Україну на декілька років назад. Я хочу, щоб під тиском небайдужої та активної меншості (а потім і більшості) Зєрмак пішов сам. Чому це можливо? Тому, що боягуз. Тому, що у нього немає жодного вуличного ресурсу (від слова зовсім), а ресурс Авакова значно переоцінений. Тому, що на його сторону восени вже не стане жоден олігарх. Тому, що немає кадрового потенціалу. Тому, що дірка у бюджеті 300 млрд грн. Тому, що ляльководи розуміють, що з таким **** вирішувати свої завдання – зась.

8. 26.05.2014 – почалися бої за Донецький аеропорт, героїчна оборона якого «Кіборгами» тривала 242 дні.

🔸 Не кажіть, що перевелись достойні… Незалежність, що здобута без жертв, втрачається без жалю. Незалежність, що збудована на крові найкращих, – вічна. Жорстоко, але правда.

9. На завершення розповім про одного патологоанатома.

🔸 Його питають:
– А як це працювати у морзі? Було щось небезпечне?
Відповідає:
– Було. В середині 90-х чергував вночі. Стукають у двері, думаю, привезли когось, відчиняю. Мені під ніс сунуть обріз і вимагають віддати нещодавно доставленого небіжчика…
Всі в передчутті чогось цікавого і захоплюючого:
– І…?!
Той продовжив:
– …і я віддав. Я патологоанатом, а не дебіл.

До чого я? Про це у наступному випуску. 😛

Наразі ж бажаю всім друзям таким чином проживати своє життя, щоб різні влащенки-портнови бісились від того, наскільки ви гарні, розумні та нездоланні. Шануймося!

чудовий світ чого ти скиглиш
своє життя завжди смакуй
і не очікуй зверху щастя
сам куй  😉

Автор