Чого Борис Баум хоче від життя?

Alex Noinets

Прочитав інтерв’ю з Борисом Баумом на Лізі.

Там в кінці Баум каже, що він хоче від життя. Каже – хочу бути інвестиційною нянею.

Тупо російський бандит, подільник російського бандита Бабакова, подільник російського бандита Макса Курочкіна, зараз покійного, хоче заводити нам сюди інвестиції та супроводжувати інвесторів. Робить він це в статусі позаштатного радника заступника голови ОП. VS Energy, Лужніковське групування, ні, не чули? Чули, але забули.

Це вершина кар’єри мутного рішали для Баума, і закріплення України в статусі criminal state. Ми не просто укриваємо від американського правосуддя олігарха Коломойського. Ми даємо офіційно-неофіційний пост російському бандиту і закріплюємо за ним повноваження “рєшать вапросікі”.

Коли лужніковські заходили в Україну, вони інвестували в політику і віджимали активи так, що гай гудів. Макса Курочкіна застрелили люди Корбана під час боротьби за ринок “Озерка” в Дніпрі. В політиці вони інвестували в перспективну політичну силу ПСПУ і її молоду активну лідерку Наталію Вітренко.

Після вбивства Курочкіна ПСПУ здулося, Наталія Вітренко впала в запой від розчарування, з якого, кажуть люди, не вийшла вже ніколи.

Чи могли лужніковські в 2006 році розраховувати на те, що поставлять своїх людей в Адміністрацію Президента Ющенка? Не думаю. І от уже немає того Ющенка, немає того Януковича, немає того Порошенка, а лужніковські є. Інтерв’ю дають з кабінету в Офісі Президента Зеленського.

Цієї однієї історії достатньо, щоб скласти враження про Президента Зеленського, його Офіс і взагалі про те, з чим він увійде в історію. Але таких історій у нас достатньо, і ця – просто штришок до картини епохи. Епохи кінця всіх епох.

 

Автор