Про віртуальні війни проти “порохоботів”

Mason Lemberg

Давно хотів написати на цю тему, та якось не випадало вдалої нагоди… ні нових “розслідувань” про “фабрики порохоботів”, ні навіть 1+1 не змогло нічого нарізати з інтерв’ю Духлія про те, як “порохоботи нападають на кришталево чесний канал”.

Але тут пукнув Баян Ахметович.

То й я напишу:

Чи правильно я розумію:

Це так звані “порохоботи” привозили свінособак на Промку, а потім зливали позиції наших військових в ефірі Общєствєнного?

Це так звані “порохоботи” вигадували брехливі історії про “секретні тюрми СБУ” чим допомагали свінособакам маніпулювати думкою європейців задля скасування санкцій?

Це так звані “порохоботи” співпрацювали з пропагандистами кремля в бананових республіках і бажали їм “хорошего дня”?

Це так звані “порохоботи” купляли квартири за сотні тисяч доларів отриманих від свінособачого олігарха?

….

Ні, виявляється все це і багато іншого робили люди, які сидять на відстані витягнутої руки від патріота Баяна Ахметовича і в патріота Баяна Ахметовича не виникало і не виникає жодного бажання виваляти їх в дьогті і пір’ї і поводити на ланцюгу по Банковій.

Хм… і я не бачив, щоб патріот Баян Ахметович писав щось подібне про Ахметова, Симоненка, Добкіна, Мураєва, навіть яку небудь Гужву чи її шалупєнь, навіть про сепарів. Хоча про них Баян Ахметович і його ЗМІ пише з виключною повагою. Вони ж “нейтральні”.

Зате він і йому подібне стадо вже 2 роки намагається зробити ворогами людей, котрі на моїй пам’яті ЖОДНОГО РАЗУ не написали НІЧОГО, що б суперечило інтересам ДЕРЖАВИ.

Зрештою, проблема не в Баяні Ахметовичу і не в Общєствєнном з їх 68 глядачами онлайн, проблема саме в стаді.

Стадо понавибирало кернесів, труханових і їм подібних царьків, спокійно співіснують з сепарньою, далі носять/беруть хабарі і це їм зовсім не заважає показувати свою “праведну боротьбу” в соцмережах.

І боряться вони не проти кернесів, не проти своїх сусідів-сєпарів, не проти своїх сусідів-корупціонерів, і навіть не проти міфічного антигероя Кононенка, а страшно, до запльованого монітору, “боряться” проти “фабрик проплачених порохоботів”, маючи 100% ПРУФИ того, що ЯКИЙСЬ АНОНІМНИЙ користувач з фейсбуку ТОЧНО БЕРЕ ГРОШІ. Причому їм зовсім не заважає те, що, приміром, деяким авторитетам платять свінособачі олігархи, але вони ж антикорупціонери…

Бо в давніх манускриптах неандертальців так і написано, що після того, як буде доведено, що Смерічка – це Золотарьова і як Баян Ахметович поводить на ланцюгу Батяра, так відразу вся корупція буде здолана, Гепа повєржен, сєпари вдягнуть вишиванки, митники не те що перестануть брати хабарі, вони з дому почнуть носити і віддавати державі, Пєтя втече в Ростов, а Міхо зробить з України таку наддержаву як Грузія.

Та якщо говорити серйозно, то в цьому і є найбільша біда українців, тому що замість дій, замість гуртування проти зовнішньої агресії, навіть замість внутрішньої боротьби проти системи, корупції, продажних політиків, продажних журналістів і т.д., українці брєдять, влаштовуючи віртуальні війни зовсім не проти тих, проти кого їх варто було б вести.

Автор