Свята Жулія

Тамара Горіха Зерня

Юлія Володимирівна пропонує закріпити у Конституції «традиційну родину», яка складається з чоловіка і жінки:

«Я до одностатевих шлюбів ставлюсь приблизно так: треба закріпити у Конституції традиційну родину, де чоловік і жінка мусять утворювати родину і жити».

Ось тут було б доцільно провести голосування. Якщо ви вважаєте, що БабЮля в маразмі, ставте лайк 👍. Якщо ви думаєте, що стара цинічна дупа дупою відчула (перепрошую за тавтологію) наближення виборів і стовпить відразу всі мітки на полі популізму, ставте сердечко ❤️.

Тим більше, за всіма ознаками, наступні вибори у нас проходитимуть під покровом традиційних цінностей. Ну там, заборона абортів, податок на бездітність, законодавче регулювання довжини спідниць…

Але я вагаюсь з вибором.

З одного боку, Свята Жулія на біг-бордах в образі сексуальної монахині – це було б круто, логічно і послідовно. І такий чорненький чепчик з білим кантиком, біле до лиця молодить.

З другого боку, нема ж підстав для дострокових парламентських. Он і пан Разумков про це відповідально заявив.
Економіка колоситься, ВВП росте (особливо якщо діаграму догори ногами перевернути), зарплата також (у деяких у десятки разів виросла з вересня місяця). Знову ж таки, депутати у Верховній Раді перебувають під постійним відеонаглядом, принаймні у світлий час доби. Тобто ці ґвалтівники, педофіли, бандюки, винуватці ДТП зі смертельним наслідком не зможуть нікого убити чи зґвалтувати за межами парламенту вдень.
Смисл тоді їх звідти розганяти? Хай сидять.

Автор