Ми знову приїхали (відео)

Олексій Гончаренко

Депутат от Слуги Народа Устенко заявил, что Россия напала на Украину из-за закона о языке.

Вчера в эфире телеканала НАШ господин Устенко сначала говорил, что какая же плохая прошлая власть, потому что она отказалась покупать газ у России напрямую. А потом сказал, что из-за действий Украины Россия начала войну.

Такие заявления даже ОПЗЖ себе не позволяет. Но раз «слуги народа» постепенно становятся «слугами Путина», то придется им кое-что напомнить.

Путин раздает свои медали за Крым, датированные 20 февраля 2014 г., когда еще Янукович сидел на Банковой, и никакого закона о языке не было и в помине. Закон о языке ветировал Турчинов.

Ну а если вы так верите, что Украина начала войну, то, наверное, вам стоит быть депутатом в Думе, а не в Раде.


Валерій Прозапас

РФ воює з розвитком української мови, бо наша мова перешкоджає розповсюдженню “руського міра”, а тепер російській пропаганді чомусь стали підмахувати і “слуґі”.

Нардеп соціал-лібертаріанців Устенко заявив, що “в 14-му році було прийнято “закон про мову”, що спровокувало події в Криму” ©

Ми знову приїхали.

Навіть якщо прибрати за дужки дискусію про важливість мови в становленні народу та держави, Путін напав на Україну задовго до будь-яких законів, ще під час Майдану, коли зрозумів, що ніякого “таможеного союзу” не буде, а буде шлях України до ЄС.

У нас не було і не могло бути ніякої проблеми з російською мовою – у нас в Криму та на Донбасі проблема з московськими окупантами та їхніми колаборантами.

Дико, що це доводиться повторювати після майже шести років війни та нагадувати у відповідь на слова 25-тирічної молодої людини, до того ж представника парламентської більшості.

До речі, така риторика дивним чином співпала з новою хвилею спроб відбілювання дій Кремля та примусу України до “прямого діалогу” з сепаратистами.

Лукашенко один в один з Устенком заявляє, що “росіян почали душити, мова там, інше. Україна сама підставилась”, а кремлівська шмара Матвієнко знову завела пластинку про “угрозу націоналізма”.

Тому такі заяви представника СН невипадкові, це поки що, може, і неофіційна позиція його партії, але фактична – забагато вони та їхній лідер роблять малоросійських реверансів в бік РФ, тому багато “слуґ” поводять себе як депутати Держдуми, а не Верховної Ради.


Sergey Vysotsky

Дуже характерне відео. В багатьох представників влади ось таке уявлення про навколишній світ. Каша в голові і тотальне нерозуміння причинно-наслідкових зв’язків.

Якщо б партія «Слуга народу» та президент були б політиками, цей дурік вже б 20 раз вибачався, каявся та здавав мандат. Як і поціновувач російського телебачення Шевченко.

Але ні. Вони не політики.

Вони обивателі з характерним для обивателя колом інтересів та глибиною розуміння світу. Обивателі, яких занесло на великі посади.

Це страшно, насправді.

Автор