Квартирне питання Лещенка. Кілька запитань та трошки більше

Mason Lemberg

“Квартирне питання лещенка” – це історія не про те – де і з ким живе лещенко.
“Квартирне питання лещенка” – це історія про “чорні доходи” лещенка, які вимірюються сотнями тисяч доларів. Як наслідок, це історія про те, ХТО і ЗА ЩО платить лещенку такі гроші.

А ця історія може пролити світло на дуже багато важливих питань, які стосуються важливих подій і безпеки держави:

1) Хто є кінцевим бенефіціаром найбільшого інтернет-ЗМІ України “Українська Правда”? Чиї інтереси відстоює це ЗМІ?
Це запитання виникає в контексті того, що вже ні для кого не секрет, що лещенко некваліфікований, він абсолютно не розбирається в документах, не розбирається в економічних і юридичних аспектах.
Тому виникає запитання хто був ініціатором всіх тих розслідувань про діяльність бойка, які публікувалися під іменем “сергій лещенко”, завдяки яким він здобув славу? Особливо цікавим це запитання стає в контексті того, що скандал про “вишки бойка” виник на фоні конфлікту з рф, яка мала інші плани на шельф Чорного моря.

2) Хто попередив лещенка про те, що варто втекти до США перед кривавими подіями на Майдані?
Нагадаю, 14.01.2014 лещенко втік до США, де просидів до кінця Майдану. Це сталося за 2 дні до прийняття диктаторських законів і за 5 днів до подій на Грушевського.
Про прийняття диктаторських законів знало зовсім небагато людей, навіть з ПР (судячи по голосуванню). Отже той, хто попередив лещенка ймовірно був причетний до планування кривавих подій.

3) Хто стоїть за тою цілеспрямованою, брудною кампанією з дискредитації владних інститутів, яку руками лещенка провадили останні два роки?
Так, ця вся фейкова “боротьба з корупцією” по-лещенківськи з посиланнями на “істочніки в АП” – була нічим не іншим ніж добре організованою кампанією, направленою на дискредитацію влади.
Про добру організацію кампанії свідчить її постійність, немалі бюджети на публікацї джинси в західних ЗМІ. Про фейкову “боротьбу з корупцією” свідчить не тільки те, що всі ці “розслідування” були звичайними казками без пруфів, не тільки те, що ніякого результату ці “накидування лайна на вентилятор” не принесли, а насамперед тому, що ніхто зараз не згадає хоча б одне “антикорупційне розслідування”, про них забував і сам автор. Це не дивно, бо метою була не боротьба з корупцією, метою було викликати агресію і розчарування, підірвати країну зсередини.

4) Хто стоїть за брудною кампанією проти України перед референдумом в Голландії?

5) Чому насправді лещенко і Ко валили антикоруппційні безвізові закони?

6) Чому насправді лещенко і Ко виступають проти спецконфіскації, чому істерять про те, що йому оголосили підозру?

7) Хто насправді керує НАБУ?
Зараз для всіх абсолютно очевидно, що НАБУ втратило суб’єктність, НАБУ не займається боротьбою з корупцією, НАБУ ослуговує інтереси “цих хлопців”, а насправді інтереси тих, хто за ними стоїть.

Тому “квартирне питання лещенка” дуже важливе, бо воно може дати відповіді на вищеперелічені запитання. І дуже добре, що НАЗК сьогодні зробило крок до отримання відповіді на всі ці запитання.