Коли Вакарчук втече з Ради назавжди?

Mason Lemberg

Перед парламентськими виборами лідер мертвонародженого політичного проекту “Голос” пан Вакарчук по 5 разів на місяць їздив до Львова, об’їздив з концертами 10-тисячні містечка Галичини. Але так і не був в 700-тисячному Кривому Розі чи півмільйонному Маріуполі та інших великих містах сходу України.

Перед парламентськими виборами лідер мертвонародженого політичного проекту “Голос” пан Вакарчук обливав лайном Порошенка, “старих політиків”, які витягнули цю країну з жопи, і хотів їх люструвати.
Не маріонетку олігархів, не олігархів, не ригів, яких Зеленський посадив у крісла, не Медведчука, а Парубія, Геращенко, Порошенка та інших.

Активність пана Вакарчука була оцінена значною кількістю виборців у Львові, і він тут переміг в 3-х з 4-х виборчих округів. Тут же він провів 3-х мажоритарників.

Таке позиціювання “проти Порошенка” привело до того, що два округи на Львівщині, майже всі округи в інших областях Галичини, а також в Києві виграли “слуги”, які просто скористалися роздрібленням голосів.
Внаслідок чого “слуги” отримали монобільшість і витворяють, що хочуть. А тих 30 голосів, які дозволили “слугам” сформувати слухняну монобільшість, явно стали результатом дій Вакарчука.

Тепер партія Вакарчука голосує за диктаторські закони (які провалюють самі слуги). Типу вони не знають, як ДБР буде використовувати прослушку? Напевне, в інтересах народу?
Тепер партія Вакарчука голосує за перевірку всіх субсидій. І я тут злорадно підсміховуюсь (так їм і треба, зробили себе разом). Але питання в тому, чи за це голосували виборців Голосу? Чи отримувачі субсидії – найбільші вороги Голосу? Про олігархів якось дуже швидко забули…

Але я не тільки про те.
Я про дещо інше.

В п’ятницю пан Вакарчук втікав з парламенту, щоб встигнути на концерт в країні, яка блокує наш кордон, голосує проти України в ООН, і в якій викрали Павла Гриба і завезли в Ростов. Маю на увазі Білорусію.
І коли це ще якось +/- може сприйматися у випадку ортізта, то для ортізта, який став політиком і виражає думки Львова, це, як мінімум, дивно.
А от на книжковому форумі у Львові Вакарчука не було. Як і не було зустрічей з виборцями після перемоги.

То щоб ви розуміли відношення до вас, дорогі мої львів’яни.