Тидищ. Білі пальта, як ви там?

Віталій Гайдукевич

Голова Комітету ВР із зовнішньої політики Богдан Яременко: «Для відновлення довіри за столом переговорів і деокупації Донбасу в партії “Слуга народу” готові говорити про виведення американських інструкторів (!!!) з території України».

Блд… Блд… Блд…

Москва сказала “нафіг НАТО”, зелені узурпатри взяли під козирьок. “Простим людям” це будуть впарювати під соусом “довіри процесу врегулювання”.

Питання “яка ціна звільнення заручників” ставилося не дарма. Ну що, хто там бігав із прапором “давайте без політики”, готові повернутися до адекватності і спільних дій?

* * *

Як по крапельці суспільству вливають ін’єкції капітуляції? Оцініть екзекуцію. Там адвоката регіоналів і сепарів замом Богдана намалювали. Тут Кулєба маякнув світові, що Україна в НАТО – шоб да, так нєт. Здєсь передали привіт підприємцям новими правилами…

Улюблена розвага фаталіста – спостерігати піонерський задор в очах і текстах “молодих політиків ще вчора активістів”, читати вірних ленінц… шабунінців про те, що все насправді краще, ніж було.

На афтерпаті читка в голос коментарів в Fb та Twi, що Порох знов винен, бо немає палочки виручалочки.
Угу – “трах_тібідох_експелеармус!” – і узеленські знову начінають КВН, а істінним бенефіціаріям пекла – авадакедавра з екстрадицією…

Гірше не буде, ні. Улибаємся і машем…

 

Автор