Прес-служба ЄС: погрози прем’єр-міністра на адресу партії – це грубе застосування адмінресурсу

Протягом усієї виборчої кампанії «Європейська Солідарність» поводилася максимально коректно по відношенню до партії Гройсмана, як і до всіх учасників перегонів з демократичного табору.

Ми ніколи не реагували на агресивні випади Володимира Гройсмана на адресу команди (відео), якій він цілком і повністю зобов’язаний своїм кар’єрним ростом.

Кілька років тому його критика могла б виглядати як сміливість. Але тепер, коли лунає в спину, свідчить про зовсім інші риси характеру. Очевидно, ці риси зрозумілі і виборцям.

Про те, що партія Гройсмана не долає п’ятивідсоткового бар’єру, переконливо свідчать опитування усіх провідних соціологічних центрів.

Головне, щоби, обманюючи виборців, Володимир Борисович і сам не обманувся з фейковими дослідженнями, які малюють йому недосяжний поріг. В останній соціології навіть вийшло так, що загальний відсоток голосів за підтримку усіх партій склав 100,6%.

Партія Гройсмана належить до кола тих політичних партій, які розпорошують голоси проєвропейськи орієнтованих виборців і збільшують бонус для п’ятої колони.

На початку кампанії Гройсман сам відхилив пропозицію діяти спільно на фоні тих нових викликів, які постали перед країною.

Вважаємо, що подальша полеміка вже не має сенсу, позаяк вже за лічені дні нас розсудять виборці. А погрози прем’єр-міністра на адресу одного із лідерів перегонів ми розглядаємо як грубе застосування адміністративного ресурсу.

Джерело