Ляпнув якусь дурню – ворог одразу за неї ухопився

Іван Хомяк

“Щоб повернути назад Донбас і Крим, потрібно показати історію успіху на контрольованих нами територіях” – самовпевнено заявляє один “молодий” політик.

Щось історія успіху Німеччини нітрохи не наблизила Калінінград до Кенігсбергу. Або Німеччина лузерська країна, або “молодий” політик тупенький. Те саме з КНДР і Південною Кореєю.

Як пояснити цим недалеким “білим пальтам”, що йде війна, і ані боротьба з корупцією, ані економічний розвиток, ані демократизація не заставлять окупанта відступити? Поки він має змогу вести війну, територія буде окупованою. Як втовкмачити в ці забиті дурнею голови, що Крим і Донбас не є самостійними об’єктами політики, не вони відійшли, а їх окупували?

Єдиний спосіб деокупації – це ослаблення агресора до такої межі, коли опір силам визволення буде неможливим. І це все має відбуватися на такому міжнародному політичному фоні, що цей опір буде невигідним.


Джон Смит

Тільки Кремль відчуває слабкість, одразу починає туди давити. Путін вже висуває умови для переговорів з президентом України:

“Діалог з Києвом можливий, якщо Зеленський почне виконувати свої передвиборні обіцянки, включно з встановленням прямих контактів з власними співвітчизниками на Донбасі, переставши називати їх сепаратистами. Якщо українська влада буде виконувати Мінські угоди, а не ігнорувати їх”.

Ляпнув перед виборами якусь дурню – ворог одразу за неї ухопився. Так це працює.

Але у нас засирали мозок людям свинарчуками і забули сказати, що Президент – це не головний завгосп, а головний дипломат країни. Люди це забули і замість професійного дипломата обрали пєтрушку. Тепер пєтрушку пєтрушать разом з Україною.

І так виходить, що я, котрий за пєтрушку не голосував, вимушений його підтримувати у цій поки що словесній бійці з Путіним, бо пєтрушка – мій Президент. Я типу не можу з нього ржати і показувати, що він дебіл, а путін використовує його прокол. Бо виходитиме, що я роблю, як всі попередні 5 років робили ї*аньки, яким Порошенко був гірший за Путіна.

Я так робити не хочу, бо мені Путін гірший за пєтрушку, але і не сказати, що пєтрушка реально дебіл, це піти проти правди. Поки що пєтрушку рятують перемоги попердніх, а саме те, що на Рашку накладені санкції. Нехай Путін продовжує отріцатєльний рост скільки захоче, як домовлятися не збирається.

Але ж і у нас ситуація вже змінилася. Тепер у нас усталі от вайни, мальчікі гібнут, і срочно нужно пєрєстать стрєлять. Зеленський став заручником громадської думки, яку ж сам і допомагав спотворювати. Тепер і він змушений домовлятися. От Путін і виставляє йому умови. Будеш домовлятися з Путіним, коли почнеш домовлятися напряму з його маріонетками. От. Путін теж смішний шутнік.

Якби 3 місяці тому, то можна було б разом з Президентом просто посміятися з цього старіючого дурака. Але у нас тепер новий молодий преЗедент. Цей цілком може стати на коліна перед взрослим дядєй. Його голова адміністрації Богдан вже публічно запропонував російську мову анклавам, а його прес-секретарша Мєндєль розказує про наших військових, що вбивають мирних українських громадян.

Так що, підтримати хотілось би, але Зє – це пусте місце. Не можна підтримати пустоту. Можна підтримувати активні перемоги проти ворога, за які я і підтримував Пороха. А клоуна за що підтримувати?

Автор