Антимайдан 3,79 або мобілізація баранів

Побачив сьогодні реплай одного дурня, котрий розказував, що 15.11.2016 треба терміново збиратися на Майдан, бо там будуть приймати “диктаторські закони Авакова”.

Оскільки ніяких “диктаторських законів Авакова” нема навіть в проекті, то виникло дежавю з подіями серпня 2015, коли ольгино уже розганяло фейки про прийняття законів і моторолу в Раді, після чого загинуло четверо нацгвардійців.

Вирішив я дослідити тему. Получилось досить цікаво. Тільки факти:

* 31.10.2016 йуля збирає обманутих вкладників і анонсує акцію на 15 листопада. Обмануті вкладники висувають ультиматум
http://www.depo.ua/…/timoshenko-anonsuvala-miting-bankr…/amp

* З 8.11.2016 до йуліної акції активно долучається мураєв разом зі своїм каналом. Деякі пости можна почитати тут.
https://www.facebook.com/yevgeniy.murayev?fref=ts

Це, так звана, “мирна частина” акції, яка мала б відбутись під НБУ, бо ні йуля, ні мураєв не закликає до протестів, захоплень і т.д.

* “Ошукані вкладники” виявились людьми багатими і вирішили добре підготуватись інформаційно, намагаючись мобілізувати людей шляхом рекламування акції (скрін нижче)

Це частина інформаційної складової “акції”.

Інша частина інформаційної складової і спроб мобілізації баранів – соцмережі. І тут все набагато радикальніше і мобілізаційні гасла зовсім інші.

Тут намагаються мобілізувати людей на радикальні дії, захоплення і т.д.
Знайшов кілька основних джерел підбурювання:

* Джерело 1. балашов і його 5.10. Закликає йти під НБУ, захоплювати адмінбудівлі і його зовсім не турбують запитання, що це відбудеться разом з мураєвим

* Джерело 2. партія Родіна йулі тимошенко, з подачі якої закликають до радикальних дій.

Ось 07.11.2016 народний депутат ігор луценко вкидає фейк про те, що аваков вносить “диктаторські закони”. Саме він є джерелом цього фейку.

Чому фейк – тому що такого законопроекту немає. Можете пошукати за назвою.

09.11.2016 цей фейк з’являється вже тут

І вже інший автор (не ігор луценко, хоча саме для цього він опублікував фейк) закликає зібратись і діяти радикально, саме 15.11.2016, бо нібито мають прийматись “диктаторські закони”.

Ось ще один пост цього автора:

І цікавий діалог:

* Джерело 3. так званий “автомайдан” коби і дорожній контроль

* Джерело 4. “акція” має добру підтримку в сепаратистських ЗМІ. Наприклад –
http://southernfront.info/813-a-menya-za-sho-maydanovcy-voz…

Зауважте, що повідомлення про “акцію” 15.11.2016 в усіх джерелах інформації з’явилися одночасно 09.11.2016 після вкинутого 2 днями раніше фейку нардепом партії родіна ігорем луценком.

Ааа… і подивіться на нервову реакцію оцього поширювача фейків, коли його попросили показати “диктаторські закони авакова” на сайті ВР.

https://twitter.com/Olvigg/with_replies

Таким чином, ми маємо:

1) Сєпар мураєв разом з йулею 15.11.2016 мобілізують мирний люд під Нацбанком нібито для захисту інтересів ошуканих вкладників, які вирішили гульнути і заклеїти рекламними банерами пів Київської області

2) Ідіот балашов мобілізує своїх баранів там же з метою захоплення адмінбудівель.

3) Партія Родіна, разом з сєпарньою і автоантимайданом коби мобілізує вночі перед 15.11.2016 “бойове крило” підігріте фейками про “диктаторські закони Авакова”.

Це, напевне тільки частина “плану”, яку я зміг побачити.

Але це насправді ппц. І ппц не в тому, що хтось там намагається когось мобілізувати і спровокувати бойню зі смертями, а в тому, що так звані “патріоти” вже не ховаються і відкрито співпрацюють з сєпарньою.


Автор