ЗЕхайп. 12 – 18 червня 2019 р.

Щосереди (по можливості) до вашої уваги – ЗЕхайп. Наразі – від 12 – 18 червня 2019 р.

ЗЕхайп 8.
Президент України Зеленський під час візиту до Маріуполя, після виступу на честь п’ятої річниці визволення міста від російсько-терористичних сил, викупався у фонтані. Характерно, що військовий парад того самого дня Зеленський проігнорував. Соцмережі повідомляють, що того дня військових на блокпостах не пускали до Маріуполя.

ЗЕхайп 7.
Під час виступу на найбільшому в світі кампусі стартапів Station F у Франції, президент Зеленський заявив: «туристи говорили, що в Україні дуже красиво, дуже смачно і дуже красиві люди, особливо жінки. Так, все це є, і воно залишається нашим брендом». У відповідь на сексистські слова Володимира Зеленського про туристичні бренди України, серед яких “красиві жінки”, мережею шириться флешмоб #Ятобінебренд та #яНеТуристичнийБренд. Також у мережі першу леді вже переохрестили в “першу бренді”.

ЗЕхайп 6.
Представник президента в Кабміні Андрій Герус заявив, що президент Володимир Зеленський прямо ніде не обіцяв знизити тарифи і відмінити схему «Роттердам+». «Зеленський жартував про тарифи, що вони високі. Зеленський жартував про Роттердам+, що це не справедливо, що це корупційна формула. Я теж так думаю. Але прямих обіцянок він не давав», – заявив Герус. Цікаво про що іже пожартував гарант?

ЗЕхайп 5.
Представник Президента Володимира Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук заявив про можливість впровадження двопалатного парламенту і реалізації результатів референдуму 2000 року. «Велика біда українського парламенту — половинчастий підхід до його формування, тобто змішана система виборів… Цю проблему можна було вирішити шляхом введення двопалатного парламенту, і таке рішення було підтримано на референдумі 2000 року… Це один з можливих варіантів, який ми будемо розглядати. Ми не готові сьогодні ігнорувати думку громадян, висловлену в 2000 році” – заявив Стефанчук. Намірам зменшити кількість депутатів можна помахати ручкою.

ЗЕхайп 4.
Під час урочистого вкладання квітів до Дзвону пам’яті, уперше за багато років до «Залу пам’яті» не пустили ветеранів АТО, які прийшли вшанувати пам’ять своїх товаришів. Про це повідомили безпосередні свідки у соцмережах. Отак ветерани – знайте своє місце.

ЗЕхайп 3.
Президент Зеленський їздить на двох «Мерседасах» представницького класу, закуплений президентською автобазою для обслуговування іноземних делегацій. Купівля «Мерседесів» тоді викликала гучний скандал. Проте, Порошенко на тих Мерседесах не їздив взагалі. Правда лошара?

ЗЕхайп 2.
Начальник Генерального штабу генерал Руслан Хомчак висловив намір привести чисельність військових частин до оптимальної кількості. При цьому Збройні сили скорочувати не планують. Що це означає – НГШ не пояснив. лишається здогадуватися.

ЗЕхайп 1.
Дружина тво голови Служби Безпеки України Івана Баканова – громадянка Російської Федерації. Сам Баканов це визнав і заявив що його дружина отримала громадянство Росії ще з розвалом СРСР (!), але громадянкою України не стала, бо отримання громадянства – то суцільні корупційні схеми (!!!). Тобто всі хто отримав українське громадянство після 1991-го і після початку війни послуговувалися корупційними схемами?

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Автор