Зрада і перемога тижня. 4-10 листопада

ЗРАДА

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко стверджує, що Прикордонна служба відповіла відпискою на її запит щодо перевірки можливого в’їзду в Україну артистами РФ, які незаконно виступали в Криму.

У м.Черкаси місцеві активісти підпалили шини біля будівлі Головного управління Національної поліції в Черкаській області, протестуючи проти призначення головою поліції області полковника Валерія Лютого, який раніше був радником мера Харкова Геннадія Кернеса.

На Полтавщині дві доби палало Лубенське сміттєзвалище.

Студенти Драгоманова заблокували будівлю університету і вимагають прибрати звідти меблевий магазин.

Син нардепа Молотка влаштував у Києві ДТП, чотирьох людей госпіталізували.

Суддя Київського апеляційного адмінсуду Володимир Мельничук, попри те, що ухвалював рішення проти Майдану, пройшов кваліфікаційне оцінювання ВККС.

Настоятель Києво-Печерської лаври продає свій особняк за 1,3 млн доларів.

Прокурор Оболонської прокуратури Києва Олена Бобіта у свої 25 років має чотири квартири, дві дорогі машини і регулярно відпочиває у Домінікані та Єгипті.

Заступник голови апеляційного суду Полтавської області Сергій Гальонкін задекларував найбільший серед суддів Полтавщини будинок площею 661 м. кв. Активісти зазначили, що будинок судді, який знаходиться в передмісті Полтави (с. Росошенці), подібний до релігійного храму.

ПЕРЕМОГА

Над четвертим енергоблоком Чорнобильської атомної електростанції почали насувати захисну арку.

Президент схвалив закон про звільнення від військової служби в особливий період батьків дітей-інвалідів.

Український режисер Сергій Лозниця отримав престижну нагороду “Золотий Голуб” за повнометражний фільм “Аустерліц” в міжнародному конкурсі DOK Leipzig.

У 69% українців не вимагали хабара за лікування протягом останніх двох років.

За рік Нацполіція відкрила понад 900 проваджень проти своїх співробітників.

У Миколаєві, на базі 81-го Центру забезпечення пальним Тилу Збройних Сил України розпочався курс тактичної паливно-транспортної логістики. Заняття з українськими воїнами проводитимуть військові інструктори Королівських Збройних сил Великої Британії.

Прокуратура Запорізької області в судовому порядку повернула державі 160 санаторіїв на узбережжі Азовського моря.

Для відновлення біорежиму в Дніпро випустили 400 тисяч коропів і товстолобиків.

Президент України Петро Порошенко підписав два закони, які спрямовані на встановлення соціальної справедливості та регулюють питання призначення пенсій особам, які стали інвалідами внаслідок безпосередньої участі в антитерористичній операції або забезпечували проведення АТО, а також членам їхніх сімей та сім’ям загиблих.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.


Автор