Чи йде зараз очищення влади

На минулому тижні сталася подія яка закрила для мене питання “чи іде зараз очищення влади”.

Генеральна прокуратура об’явили підозру колишньому голові Вищого господарського суду (в часи Янука) Віктору Татькову. А той, не чекаючи подальших дій відомства Луценка, мерщій виїхав за кордон.

Чому ця подія вразила мене до глибини серця? А тому, що доводилося особисто претинатися з цією особою – по роботі. Точніше не стільки з ним, скільки з його дружиною – співачкою Ярославою. Маю, до речі, зазначити – люди далеко не пихаті і в спілкуванні вельми приємні і ввічливі. Бачив і в рази й рази вередливіших, бувало всяке.

Але…

Шановні, ви не уявляєте рівня впливу цієї людини. Не уявляєте рівня його зв’язків.

Якщо тікати після оголошення підозри почали ТАКІ люди, про очищення влади я запитань більше не маю. Воно іде, і іде вельми успішно.

І ще – для мене очевидно. Професія “мішати з лайном чинну владу” зараз мусить бути ду-у-у-у-уже прибутковою. Гроші мають просто з повітря з’являтися.

PS. Ви знаєте я теж вважаю що треба аби не тікали, а аби сиділи на лаві підсудних. Тільки запитання, а хто їх судитиме? Старий суддівський корпус? Люди, які таким персонажам зобов’язані усім? Люди які з ними разом випили не одну цистерну коньяку і провели не один десяток годин у лазні?

Ви самі в це вірите? От тому спершу – судова реформа. А вона, нагадаю, прийнята ВР і вже іде.

Іде успішно. Коли тікають ТАКІ люди, це про щось та свідчить.

Автор