Замість дурні про «мір любой ценой»

Джон Смит

Катастрофа Іл-76. Співробітники російської ГРУ збили військовий літак суверенної держави над її суверенною територією. Загинуло 49 українських військових.
Покидьки Уткін, Гуральов, Лєбєдєв досі топчуть землю і ще не лягли під неї.

Досі живий і топче цю планету прибацана тварина Гіркін. Пам’ятаєте ще цього утирка, що вважав себе білим офіцером? Це його група розв’язала війну на Донбасі та вбила українського офіцера Геннадія Біліченко. Вони ходять живі-здорові, пишуть мемуари, як перетинали кордон і як починали війну.

Живий російський офіцер Безлер, за чиїм наказом був викрадений український депутат Володимир Рибак. Його жорстоко катували, а потім зарізали. Живі також погодін, москальов, сухомлинов, які у Донецьку по-звірячому вбили гарного 16-річного хлопця з ясними очима – Степана Чубенко. Лише за прапор України.

І т.д.

Замість того, щоб миритися з цією наволоччю, наша країна повинна зробити все, щоб виловити їх і притягти до відповідальності. Нехай ховаються 20 років, через 20 років виловимо. А як не вдасться, нехай їх збиває машина, вони раптово захлинаються власною блювотою та вмирають від серцевої недостатності.

Тільки цей шлях навчить інших потенційних ворогів України, що покосить укроп, це не прикольне сафарі, а твій кінець відтягнутий у часі.

А якщо якийсь покидьок у владі збирається випрошувати у цієї сволоти мир і давати їй прощення, то він такий же ворог.

Ось це проста істина, котру потрібно розуміти замість дурні про “мір любой ценой”.

Автор