Петро Порошенко зустрівся з колишнім Главою ЦРУ США генералом Девідом Петреусом (фото)

За останні п’ять років Україні вдалося значно просунутися на шляху реформ, – наголосив колишній Глава Центрального розвідувального управління США, генерал Девід Петреус під час зустрічі з Головою партії «Європейська Солідарність», Президентом України (2014-2019) Петром Порошенком.

Петро Порошенко подякував за тверду підтримку Вашингтоном України як у питанні протидії російській агресії, так і на шляху складних реформ. Двопартійна підтримка Сполучених Штатів є вкрай важливою для подальшого прогресу нашої держави, зміцнення стійкості України як передового форпосту на східному кордоні трансатлантичного світу. Фронт єдності і солідарності з Україною має і надалі зміцнюватись.

Збереження Україною руху до членства в Європейському Союзі та Північноатлантичному альянсі – це та ключова мета, з якою ми йдемо в український парламент. Це незаперечний вибір і українського народу, і «Європейська Солідарність» не допустить ані реваншу, ані згортання цього справді стратегічного напряму розвитку держави, – наголосив Петро Порошенко.

Девід Петреус побажав Петру Порошенку та оновленій «Європейській Солідарності» успіхів у політичній діяльності та запевнив у незмінній підтримці України.

Джерело