Про “світ антикорупції”

Боротьба з корупцією, боротьба за свободу слова в Україні:

1. Голослівний триндьож, деструктивні дії проти своєї країни в цілях російського олігарха-спонсора комуністів, матеріалізовані нізвідки сотні тисяч доларів – боротьба з корупцією і олігархами.

2. Тупоголові шизоїдні зливні бачки, які не можуть обставити нормально свої власні корупційні схеми, щоб їх не розносили аноніми з інтернету – антикорупціонери-технократи-реформатори

3.Збіговисько тупоголових шизоїдних зливних бачків, розмішане ригами і рейдерами – антикорупційний форум

4. Отара з 350 баранів, які за 2,5 роки напрацювали 3 закони за майже мільйон євро грантових коштів – Реанімаційний Пакет Реформ. Як вам реанімація? (не жарт, інфа на їх сайті, там же можна побачити “рівень” законопроектів)

5. Дюжина дятлів пубертатного віку і інфантильний шизанутий дятел в стані кризи середнього віку – антикорупційна платформа / сайт антикорупційних розслідувань і т.д.

6. Дві дюжини дятлів пубертатного віку, інфантильний шизанутий дятел в стані кризи середнього віку і говорящий рот у телевізорі – антикорупційна програма на ТеВе. Обов’язковою умовою є те, що говорящий рот має сторінку в фейсбуці, де безуспішно намагається довести, що оральний апарат – це не головне в його голові.

7. Олександр Ігорович, син Юрія – звичаєва суть антикорупційного розслідування.

8. Антиукраїнська обпісяна пи*от@ з баянами, але без мізків, яка за гроші ЄС створює медіапродукт для 100 онлайн-глядачів, слюнявиться з свинопсами, плодить фейки про таємні тюрми СБУ і бажає удачного дня представникам бананової республіки – незалежні журналісти, які просувають антикорупційні розслідування.

9. Українофобська безголова шмара – Перша Леді антикорупційного Президента

10. Ниючий дурень, який очолив державний телеканал, за 3 роки нічого там не змінив, добив до нуля його рейтинги, транслюючи антикорупційні програми на ТеВе і інше нудне та не цікаве лайно – медіа-реформатор, борець за свободу слова, створювач громадського ТеВе, суб’єкт відстоювання антикорупціонерами, реанімаційними реформаторами, технократами і незалежними журналістами.

Ось вам невеличка частинка світу антикорупції, створеною за гроші містера Х під чуткою акредитацією МГБ ДНР.

Вас цікавить реальна боротьба з корупцією з реальними результатами, реальні реформи, правда чи цей бл@дський цирк?


Автор