Україноботи, починається правильний рух

Віталій Гайдукевич

Інформація для тих, хто ставив заставки “Порох”, “Дякуємо” і “25%”.

Я розумію – довгі тексти зараз читають важко, але спробуйте.

Що в цьому тексті важливо побачити:

  1. Це не оновлена Солідарність і не майбутня партія. Але без потужної ГО, яка сповідує з партією однакові цінності, будь-якій партії існувати буде важкувато. Чому? Тому, що не усі хочуть йти до будь-якої партії. Тому, що з іншими ГО краще комунікувати саме ГО. Тому, що саме ГО зручно ініціювати будь-які проекти, шукати фінансування і т.д.
  2. Тут не буде токсичних облич…
  3. Тут треба буде не числитися, а займатися конкретною справою. Від рівня та масштабів села-містечка-майданчику-парку до рівня національно-патріотичного виховання, інфополітики, розробки законопроектів тощо.
  4. Чи буде підскок до партійного рівня? Якщо ніхто ніде не накосячить – може бути. Але треба бути не меблями, а проявляти активність.
  5. Буде запит (а він є завжди і скрізь, тож тут без ноу-хау) на фахівців, які можуть займатися конкретними напрямками: медицина, освіта, екологічна політика, правоохоронна площина, оборонка і т.д.
  6. Ми ж хотіли іншого рівня політики? Ну так можна розпочати з іншого рівня громадянської активності. А там і до політики один крок.
  7. Гайдукевич, нахріна воно тобі?
    Я замахався голосувати за політичну полову. Я хочу потужну республіканську партію. Із зеленим світлом капіталістам. Із потужною підтримкою армії та оборонки. Зі школою, яка виховує не совків, а українців (причому не 19 століття, а 21-го). Такої партії досі немає. Що робити?

… і тут у відповідь пролунало філософське – “є*ать, знову ми…” ©

А я залюбки докладуся до популяризації сучасних консервативних ідей, рухів, активностей.

 

Автор