Інстітут диктатури під загрозою!

Олег Челахов

У кожного президента України обов’язково має бути свій власний “прєступний рєжим”. В нас був “бандітскій рєжим”, був “шоколадний рєжим”… У зв’язку з цим в мене викликає занепокоєння майбутній “клоунський рєжим”. Бо хунта та узурпація влади – це вам не жарти! І взагалі, мене, як прихильника диктатури та кривавої тиранії, словосполучення “клоунський рєжим” принижує як особистість.

Інстітут диктатури під загрозою! П’ять років ми з вами їли російських немовлят, розпинали хлопчиків на паркані, уводили людей у рабство, гвалтували пенсіонерів монтажною піною і відчували гордість від порушення прав та свобод. Одним словом, насолоджувалися диктатурою та “шоколадним рєжимом”, адже нам за всі ті радощі ще й платили (звичайно, забираючи останні гроші у рабів та холопів). Тобто “рєжим бариг” був таким, яким має бути “рєжим”. А от “рєжим клоунів” – це вже оксюморон. Це принижує високе поняття “рєжиму” та ставить під загрозу найцінніший ресурс – страх та ненависть до “рєжиму” з боку зубожилих холопів.

Я взагалі не вірю, що багаторічна практика повстань, “третіх майданів” та “маршів за імпічмєнт” зможе існувати в суспільстві, у якому голова “рєжиму” може однією фразою опустити та принизити сам себе більше, ніж ті раби та холопи, які мають проти нього повстати.

Само поняття “клоунський рєжим” руйнує унікальне еко-середовище у нашому суспільстві. Руйнує базове сприйняття дійсності. Сьогодні, я вже не зможу впевнено назвати Ляшко – довбойобом, а Ківу – тупим. А що буде завтра? Почну вважати, що Лозовий та Мосійчук – теж люди, а не тупі тварини? Просто жах!

Отже, я проти “клоунського рєжиму”! Клоуни приходять та уходять, а диктатура – це те, що має залишатися! Страх та ненависть забитого народу, залякані раби, патріоти у кайданах та “секретні в’язниці СБУ” – то наша унікальна ідентичність. І справжній Тиран повинен викликати ненавість, а не сміх та жалість!

Не за те ми не стояли на усіх третіх майданах!

 

На заставці: Картина Келлі Хатчисона «Тайна вечеря клоунів».

Автор