Зупинити клоунаду від Коломойського

Богдан Карпенко

Доба на ниття і шок від усвідомлення наслідків – завершились. У нас нема більше часу, щоб дозволити собі плакатись, залишилось 20 днів.

Тепер слухайте уважно: зараз немає значення, хто кому де був не правий, від слова зовсім. Країна стоїть перед величезним ризиком – обрати головнокомандувачем під час війни шута, котрий не те що слів до купи скласти не може, він мови не знає. Сил і можливостей невеликої кількості волонтерів, які 4-5 років у твітерах-фейсбуках слідкували за маніпуляціями і фейками у даній ситуації недостатньо. Далі активної аудиторії твітера і фейсбука вийти не вдасться.

Зараз, у момент, коли актор, якого фінансують російські гроші та гроші регіоналів-втікачів, є фаворитом на другий тур, немає значення, чиїм виборцем ви були – Гриценка, Тимошенко, Кошулинського, Ляшка, Смешка, – малоросійський шут на чолі української армії під час війни з РФ – це катастрофа для нас всіх, це ганьба, це біда. Нема часу більше один одному пояснювати, хто і так це знає, чому вибір Зеленського – біда.

Допоки не пізно – починайте активно пояснювати те, що Зеленський і Голобородько – це різні люди, пояснюйте наслідки вибору шута всім навкруги. Від того, як кожен з нас активно почне роз’яснювальну роботу у власному оточенні, від того, як кожен з вас активно агітуватиме йти на вибори всіх, хто може допомогти зупинити цю клоунаду від Коломойського, залежить наша спільна боротьба проти РФ.

Відкиньте агресію, припиніть срачі між собою, не дайте повторити 100-річну історію, прокидайтесь. Тільки максимальна мобілізація. Зараз це вже не питання кому який Порошенко, зараз це питання, якою далі буде Україна. Я щиро сподіваюсь, що мене почують і ще притомні журналісти, які мають площадки для пояснень: жарти закінчились, “моя хата з краю” – закінчились, реванш вдарить по всіх.

Автор