«Ми перемагаємо, бо змінюємо країну» – Петро Порошенко на Рівненщині (фото)

Путін хоче розколоти нашу єдність і зірвати вибори – Петро Порошенко на Рівненщині

Партіотизм і здоровий глузд українців перемагають будь-які спроби проросійських політтехнологічних команд, тому Путін і його провокатори намагаються зірвати вибори, влаштовуючи “вуличні заворушення”, – про це Петро Порошенко заявив під час візиту на Рівненщину.

“Чи зможемо зберегти незалежність від Росії? Чи здатні ми протистояти спробам Кремля якщо не силою, то хитрістю підкорити Україну і втягнути її назад у імперію? Чи заблокують українці реванш Путіна, відкинуть зручних для нього кандидатів на виборах Президента та Верховної Ради? Переважна більшість із нас відповідає «ТАК» на всі ці питання. І Путін знає про це і хоче розколоти нашу єдність. Тому приховує свої замисли”, – застеріг Петро Порошенко.

“Не завжди його посланці являються в образі найманця-терориста чи пропагандиста «руського мира». А хтось маскує свою сутність вигуками «Слава Україні» і «Слава нації», і навіть «Смерть ворогам!». Особливо голосно кричать тоді, коли це треба для картинки в російських ЗМІ. Демонстративні провокації почастішали в останні тижні. Бо стало зрозуміло, що патріотизм і здоровий глузд українців впевнено перемагають парад політтехнологій. Тепер виборчу кампанію явно хочуть перевести в формат вуличних заворушень. Це вже не технологія. Це – спроба зірвати вибори. І це точно не український сценарій”, – переконаний Глава держави.

“Тут у Млинові, на Рівненщині і всюди українці єдині у своїй волелюбності, у своїй гордості, у своєму розумі і силі! Ми знаємо, що нам треба достойно провести вибори, щоб продовжити курс, яким йшли п’ять років. Ми не можемо допустити, щоб всі жертви і зусилля нашого народу виявилися марними. Найперший мій заклик до всіх українців і кожного громадянина зокрема: не піддавайтеся на брехливі обіцянки небесного раю вже завтра. Бо за солодким співом популістів стоїть намагання повернути нас у минуле, до засилля газових олігархів, до закулісних «договорняків» з Росією, до порожніх декларацій, які не могли приховати відставання від європейських сусідів”, – нагадав Порошенко.

“Не думайте, що Путін повірить тим, хто стане на коліна і попросить «царської милості». Москва сльозам не вірить і рахується тільки з силою! Не довіряйте телевізійним ток-шоу, бо багатьох їхніх учасників тримають за ниточки ляльководи. А руками ляльководів дуже часто водить Кремль. Тому не вірте тому бруду, який протягом двох найближчих тижнів заплановано вилити на мене та мою команду”, – закликав Порошенко.

Джерело

 

За 5 років Україна впритул наблизиться до членства в ЄС і НАТО – Петро Порошенко на Рівненщині

Через 5 років завдяки реалізації стратегічного плану Порошенка Україна впритул наблизиться до вступу у Євросоюз та НАТО – про це Петро Порошенко заявив під час спілкування з рівнянами.

“Ми далеко пройшли по Європейському шляху. Кожен наш крок – це поразка Путіна, це впевненість у своїх силах, це повага партнерів і союзників. Наступні п’ять років реалізації мого плану – і Україна впритул наблизиться до членства в Євросоюзі і НАТО. Можливо, перетне фінішну стрічку. Але точно пройде точку неповернення”, – наголосив Порошенко.

“Чому це членство таке важливе? Чому ми в Конституції зобов’язали всі гілки влади працювати заради вступу до ЄС і НАТО? Бо тільки членство в них дає гарантії незалежності держави і безпеки кожного з нас, гарантії добробуту і великих можливостей для всіх українців”, – переконаний Глава держави.

“Чи погодився на це Путін, чи змирився з тим, що ці п’ять років ми систематично ламали всі його плани? Ні, бо на кордоні з Україною стоять його дивізії, готові до вторгнення. Ні, бо щодня відбуваються обстріли і провокації на лінії фронту. Ні, бо Кремль відмовляється виконувати свої міжнародні зобов’язання, продовжує гібридну війну проти України. Про все це нагадую напередодні 31 березня. Бо нам треба бачити справжню ставку на цих виборах. Ставлячи позначку в бюлетені, кожен з нас буде давати відповідь на питання: Чи зможемо зберегти незалежність від Росії? Чи здатні ми протистояти спробам Кремля якщо не силою, то хитрістю підкорити Україну і втягнути її назад у імперію? Чи не допустять українці реванш Путіна, відкинуть зручних для нього кандидатів на виборах Президента та Верховної Ради? Український народ відповідає «ТАК, зможемо, ТАК, здатні, ТАК, не допустимо!»”, – переконаний Петро Порошенко.

Джерело

 

Українці – працелюбний народ, який змінює свою країну, і саме це є запорукою наших перемог – Петро Порошенко на Рівненщині

“Хочу вам сказати – ми єдині і ми непереможні! І ніхто нас не роз’єднає і ніхто нас не переможе! Звідки моя впевненість? Від любові до України, від нашої спільної любові до найкрасивішої в світі рідної землі. Україна унікальна своєю різноманітністю, прекрасна Рівненщина додає неповторних скарбів до її багатства. А Млинів – це взагалі перлина, недаремно тут на берегах Ікви з давніх часів найкращі архітектори будували найкрасивіші палаци і храми”, – наголосив Порошенко.

“Нам Бог дав чудову землю і прекрасно її розташував. Дух захоплює від краси і багатства Рівненщини і всієї української землі. У нас в нашому генетичному коді закладене працелюбство, ми готові працювати вдень і вночі заради наших цілей. Ми перемагаємо, бо змінюємо нашу країну. Ці зміни всюди. Є вони і в Млинові. Тут створена одна з найуспішніших ОТГ в області. Оновлена мережа вуличного освітлення, відремонтовані дороги. Проведені капітальні ремонти та впровадження заходів з енергозбереження у закладах освіти. Громада є неодноразовим переможцем обласного конкурсу енергоефективності!”, – зазначив Глава держави.

“Але найголовніше – за ці п’ять років ми впевнилися у своїх силах. І сьогодні у нас є амбіція бути не просто країною. А великою країною. Великою країною вільних, щасливих і заможних людей”, – переконаний Петро Порошенко.

Джерело

 

Порошенко на Рівненщині: Монетизація субсидій – це довіра до людей

Українці чесно та відповідально сплачують за комунальні послуги, і монетизація субсидій тому яскравий доказ, – про це Петро Порошенко заявив під час поїздки у Рівненську область. Він розповів рівнянам про план подолання бідності, перший етап якого складається з підвищення пенсій, запровадження монетизації субсидій, а також допомоги багатодітним родингам.

“Більше 222 тисяч пенсіонерів в Рівненській області вже почали отримувати і протягом березня отримають підвищенні індексовані пенсії. У 70 тисяч пенсіонерів підвищення складе 1000 грн і більше. У середньому надбавка складе 575 грн. І я знаю, що цього мало. Але це перший удар по бідності, те, що ми зробили зараз”, – наголосив Порошенко.

“Друга позиція. Є ті, хто пропрацював 20-25 років, 30, прибиральницями, санітарками, а ви знаєте, які в них були зарплати, яка низька база для обрахунку пенсії. Тепер вони мають мінімальну пенсію. І отримують підвищення 130-150-200 грн. І для них у нас є другий крок, який називається компенсація. Вона складе 2410 грн, 1205 в березні і 1205 в квітні кожному, хто отримує мінімальну пенсію. На Рівненщині це 65 тисяч осіб. Більшість із них, 41 тисяч, доплату на сьогодні отримали”, – повідомив Глава держави.

“Третя позиція називається монетизація. Що це таке? Це виплата живими грішми людям тих коштів, які раніше йшли з Державного бюджету газовим і комунальним компаніям. Бо треба довіряти людям. Нам казали – віддай гроші українцю, він не розрахується за тепло. Це неправда. Українці чесні і дуже відповідальні!”, – переконаний Петро Порошенко.

“У березні в області отримають готівкою субсидію 92 тисяч осіб. Середній розмір субсидії 1311 грн. Були теплий лютий і теплий березень. І зараз ми на 32 % менше газу спалюємо, ніж минулого року, а субсидія розраховується і залишається в повному обсязі. І сьогодні монетизація дає можливість пенсіонеру перевірити лічильник, прикрутити і заплатити на 30-40% менше. А решту – залишити собі”, – зазначив Порошенко.

Джерело

Автор