Для тих, хто «внєпалітікі»

Константин Нескоромный

Такого не може бути! Такого не може бути, казали вони.

Десь у 15-16 роках, коли стало зрозуміло, що ми все ж вистояли, всі розумні люди казали до своїх та до беларусів – готуйтеся, ви – наступні.
Та такого не може бути! Ти – дебіл, гиии. Наша ватка ще мріяла, щоб Батька порулив Україною, бо ти ж диви, який гарний госпідарник! Ти бач, які там дороги? Ти бач, там машини скільки коштують!

І всій оцій ватці, у першу чергу більшості беларусів (не всім звісно), було байдуже. Байдуже на політику, на мову, аби стабільність.

Так от, 1 березня 2019 року, рівно 5 років як х*ло офіційно вирішило використовувати збройні сили за кордоном, Лукашенко заявив: ” Согласен на единую валюту с РФ”.

Що, що? Цього не може бути? Та ви що? Яка прикра несподіванка. Це саме те, що чекало на нас. А може й ще чекати.

Що вам, дебілам, ще треба, щоб зрозуміти, не буде опору – тут, в Україні буде рубль. Будете “я внепалітікі” – тут буде росія. Будете гратися з дебілами – “не ну а чо, він новий, при владі не був” – тут буде росія.

Коли ти не можеш зрозуміти, що за право жити в своїй державі треба хоча б один раз на п’ять років вірно хрестик поставити, то ти будеш безправним рабом в країні без незалежності, в окупації рф.

Ай, кому я щось намагаюся доказати, ти, %username%, навіть не збагнеш це, коли тебе буде грабувати Іван з автоматом і мАсковськім акцентом.

Мені тільки шкода, що лінія кордону з агресором значно збільшується.

Автор