31 березня я піду і проголосую за Порошенка

Ірина Ніка

Не тому що я – видуманий сраними журналістами порохобот, не тому, що мені за це щось обломиться, не тому, що я “біля кормушки”.

Я не ставлю ніяких рамочок, не пишу ніяких закликів, навіть нікого не агітую. Усі дорослі люди, усі впевнені в своїх розумових здібностях, усім робити свій вибір і за нього відповідати перед собою та своїми дітьми.

Більше того, якби був вибір між Порошенком і кимось кращим, я б вибрала того когось, навіть не вагаючись, бо вибираю собі не ідола, а керівника для держави. Для держави, у якої за століття було декілька шансів стати Державою, але усі були змарновано через нікчемні амбіції окремих груп.

Вважаю я, що усе у нас добре ? Ні, я ходжу по тих же вулицях, що й ви, стикаюся з тими ж проблемами, що інші. Але мені вистачає глузду зрозуміти, що не буде раю за 5 років, насілєніє із замашками зомбі не стане миттєво Нацією, злодії не перестануть красти, політики – брехати, ідіоти – думати. Усе як усюди, довго, муторно, через срачі і “не хочу”. Казочки не станеться, не прийде ніякий принц-новоєліцо-клоун і не зробить усе заї*ісь для всіх.

Так чого я проголосую за Порошенка?

Тому, що інші кандидати – це мразі, злодії, дебіли, маріонетки та ставленики кремля.
Тому, що я ненавиджу росію і всіх її жителів усім серцем і більше ніколи не хочу мати з ними нічого спільного.
Тому, що мене тошнить від тих брехливих і абсолютно нездійснених обіцянок про “все безплатно, усім бабла і вотки”, що так щедро роздають усі кандидати, варто їм тільки дірватись до мікрофона.
Тому, що ці мерзоти разом із журналістами 5 років роблять із людей, які стояли на Майдані та дали відсіч ворогові, коли увесь світ нас уже списав з рахунків, нещасних виючих “згенноцидлених” істот, яким уже і світ не милий.
Ще я проголосую за Порошенка назло одному старому пердуну, який настільки вважає українців за бидло, що впарює нам за допомогою свого гівноканалу і своїх гівножурналістів карликового ідіота, якому тепер навіть рота розтуляти заборонили. Українці же тупі, схавають усе… ненавиджу. Надіюсь, Беня здохне ніщим, в тюрмі і під трансляцію кварталу в режимі нон-стоп.

Бо нам треба Президента, який може послати х*йло, а не хіхікати з ним як сучка.

Бо з нас вистачить шапкокрадів і вже точно не треба нам склеротиків, що “забувають” віддати гроші на армію, ісусикових протеже та боягузливих палковнікоф. Це шлях в нікуди, без варіантів. Якщо вони такі нікчемні зараз – далі буде тільки гірше.

Бо хочу в НАТО, а не на коліна і “мір любой ценой”.

Бо хочу країну, а не придаток.

Автор