Не сперечайтеся з методичкою

Petro Kropotkin

Не про зе.

Бригада пральників починає відмивати невідмиване.

Серед аргументів: чиясь там поведінка не порушує юридичних норм. Гаразд, не порушує. Тільки річ у тому, що значна (переважна?) частка суспільних відносин регулюється не юридичними нормами, а правилами моралі. Зміщення дискусії з морального поля на юридичне = відмова від пріоритету моралі. Мій маленький висновок: моралі для бабусі та бабусиних пральників – йок, тобто нема.

Ще один аргумент: Ну й що, що олігарх намагається поставити слабкого кандидата? Ви ось подивіться, що трапилось у заліссі та бєларусії – де ті олігархи, що привели до влади одного хокеїста й одного самбіста? Реготав би три дні, якби не був зайнятий річними звітами  🙂 . Пральники пропонують погодитися на абищо, яке потім стане хто зна чим – зате диктаторськими методами. Ще один маленький висновок: бабусиній команді демократія не потрібна, і ми маємо усвідомити, що обираємо майбутнього диктатора, як у сусідів.

Нарешті, дуже серйозний аргумент: потрібні “нові обличчя”. А, мо’, потрібні фахівці з підтвердженим досвідом, що знаються на (гео)політиці, економіці, дипломатії, соціології й здатні розв’язувати нагальні питання? Ми воюємо, реформуємось, розвиваємось, чи ж у нас телевізійний конкурс “Алло! Ми шукаємо таланти”? Мій останній маленький висновок: пральники або інфантильні, або ж мають нас за інфантильних.

Отже: аморальні інфантильні прихильники диктатури пропонують нам якесь зе.
Дякую, але “ніт”.

La abuela no pasará, як то кажуть – бабуся не пройде.


Mason Lemberg

Сьогодні вже можна, сьогодні третій день, рівень зеленої істерики значно знизився, завтра на четвертий день забудуть. То поки ще актуально, я тут дещо сказати хтів.

От сиджу я на печі, спостерігаю збоку за цим всім і бачу: 1001 пост порохоботів з поясненням чому зєлєнський не Рейган, 1002 картинки про те, що зєлєнський клоун… І все воно так, але є один нюанс:

Ви, друзі мої, самі породжували ці істерики. Я не бачив постів живих фанатів зєлєнського, бачив деякі висери людей, що хочуть бути в струї, але струя потрапляє на них, я бачив вкиди куплених ЛОМів з однаковими текстами та картинками, я бачив висери кон’юнктурників, які бігають по штабах, намагаючись прилаштувати свій зад, але я не бачив живих свідомих людей, які б топили за це чмо.

Отже ви апелюєте методичці. І ви можете написати хоч 1001 пост з поясненням чому зєлєнський не Рейган, але ви не переконаєте радіо, яке транслює одну й ту ж мелодію на повторі.

Зрештою, і не треба сперечатися з методичкою, не треба виясняти відмінності, бо ніхто не виясняє чим відрізняються екскременти собаки від людини, ніхто не проводить порівняння хімічного складу, тому що різниця між екскрементами собаки та людиною очевидна.

Вже не кажучи про те, що їхня методичка про шута нємного дебільна та повністю розбивається одним іменем: Сергій Притула.

Успішний актор, продюсер, родом з провінції, який сам всього добився? – Сергій Притула!
А ще Сергію Притулі ніхто не дорікне, що він клоун і шут.
А ще за Сергієм Притулою не стоять олігархи, та ніхто не розміщує його бордів на 500 мільйонів гривень.
А ще Сергій Притула не ізвіняєтся перед кадировим .
А ще Сергій Притула не називає Україну повією.
А ще Сергій Притула реально допомагає армії вже 5 років.
А ще Сергій Притула не торгує з кремлем, не продає кремлівським каналам права на трансляцію своїх гівнофільмів про тупих малоросів і не отримує кривавих грошей кремля.

Ось і все. І вся їхня методичка про шута розбита. Якого хріна сумнівний підсвинособачений шут, а не Сергій Притула?

Тому не сперечайтеся, друзі мої, з методичкою. Нехай обговорюють її з тими “користувачами”, які приєдналися до їхньої “команди” по заданому алгоритму підрахунку.

Автор