Мені їх навіть якось шкода…

Mason Lemberg

Чотири з половиною роки ці утирки розказували, що Порошенко зі старої системи, тому він проводить не правильні реформи, от нам би молодого технократа-реформатора… А зараз виявилося, що цим молодим технократом-реформатором є стара тупа баба-схемщиця, яка неодноразово показала свою недієздатність, неадекватність, брехливість за 25 років політичної кар’єри. І тепер ця тупа баба-схемщиця, яка ДОСЛІВНО цитує програму Петі Симоненка, виявляється є молодим технократом-реформатором-антикорупціонером.

Чотири з половиною роки ці утирки розказували, що Порошенко не так воює, треба воювати правильно, треба правильні полководці. А зараз виявилося, що тим правильним полководцем є сцикливе лайно, яке за 5 років не було жодного разу на передовій. Не кажучи вже про те, що воно розпродало армію.

Впродовж останніх двох років ці утирки розказують, що Україні дуже потрібен свій освічений, молодий, амбіційний реформатор Макрон. А виявилося, що тим освіченим, молодим, амбіційним реформатором є продажний нікчемний шут, якого їм щосили намагаються нав’язати як опцію для вибору, фальсифікуючи рейтинги, фальсифікуючи перегляди його гівноінтерв’ю, витягуючи шавок столярової, які розказують про стратегічне мислення та політичні перспективи шута…

Чуваки, з вас капає. І це не роса…

Автор