Це все “нарід зробив”, це “само ся стало”…

Mason Lemberg

Бачите, як вони мало не вискакують зі своїх галіфе, намагаючись прокричати, що вони дуже підтримують Помісну Церкву в Україні, але ніяк не можуть зрозуміти чому Порошенко піариться? Я про політиків наших красивих.

І це не дивно, адже для політиків умовно (!) проєвропейського напрямку непідтримка цього процесу рівноцінна політичній смерті, тому вони намагаються бути в тренді, скористатися електоральною кон’юнктурою, але так, щоб не зауважувати, не віддавати належне Порошенку.

Звідси і з’являються прекрасні історії, що це все “нарід зробив”, що це православні досягли, що це “само ся стало”. От вже та Самося… пропоную обрати її єдиним кандидатом від об’єднаного опозиційного блоку, якщо вона так багато робить для України

Але це не “само ся стало”, і не нарід, і навіть не молитви. Це результат тяжкої праці Порошенка та його команди, зокрема Ростислава Павленка. А для того, щоб мати потім змогу попіаритися на події, як це робить Порошенко, треба спочатку для того щось робити.

Насамперед, потрібно згадати, що більшість з політиків, є народними обранцями, в функції яких входить також і зовнішня політика, підтримка України в світі.  Скільки з них звернулося з пропозицією допомоги до Порошенка, до Павленка чи хоча б до Філарета? Га? Скільки так званих “опозиціонерів” працювало для того, щоб ця подія відбулася?

Адже у них той же статус, що й у Новинського… Чому Новинський міг щось робити (в негативному ключі), а вони не могли робити в позитивному? Хоча б дзеркальні речі? І якби не могли чи не хотіли, це було б половиною проблеми, а багато хто ще й відверто заважав, і депутата Альону Бабак, яка звернулася до Конституційного суду, аби унеможливити процес надання Томосу, пан Садовий з фракції не вигнав, як вигнав інших депутатів.

Отже, ті, хто зараз так “щиро” радіє Томосу, насправді не тільки не допомагали, вони шкодили, бо вони не вміють нічого робити, крім як бігати по телеканалах Медведчука та кричати про те, що “Порошенко піариться!!!”.

Так, піариться, бо на відміну від вас він працює для України і має результати своєї праці!

Автор