Небезпечний цирк брехні крокує країною

#марічкосвітХолодноооо…Знову на сцені пиздить, косате лайноооо,

Gepostet von Дмитро Глущук am Donnerstag, 15. November 2018

 

Богдан Карпенко

Шановні читачі!

Будьте обережні: містами України кортежем з дуже дорогих авто, при повній охороні, носиться (попередньо обклеївши всі стовпи своїм лицем) не зовсім психічно здорова бабця, котра всіх переконує, що вона зубожіла молода вчителька з німецьких фільмів для дорослих.

Дана пані цілодобово верещить, що вона найполулярніший кандидат у Президенти, але оскільки психічно здорові люди на її концерти безкоштовно не ходять, то вона вимушена возити власну групу підтримки з собою на автобусах за кошти, яких вона, за її декларацією, не має і не може мати за її ж заявами.

При зустрічі рекомендується одразу викликати санітарів з будь-якої ще притомної районної газети, аби вони записували бродячий шапіто та викладали у фейсбуки, аби ми всі могли насолоджуватись цією імітацією шаленої популярності, парадом подвійних стандартів, та фестивалем суцільної брехні.

Дякую за увагу.


Юлія Тимошенко розповіла у Рівному як завалить мафію: фоторепортаж

 

Смілянам вдалося отримати список Черкащан, яких звезли для масовки в м. Сміла. Як виявилося з спілкування це працівникі комунальних підприємств міста Черкаси.

Gepostet von Дмитрий Захаров am Freitag, 16. November 2018

 

Gepostet von Дмитрий Захаров am Freitag, 16. November 2018

 

Як це мило) Тимошенко) Два автобуси із колони автобусного ескорту, що їздять з Юлією Тимошенко по усіх містах, від'їхали аби у спортивних молодиків була можливість ще раз потренуватися в кричалках на підтримку найобожнюванішого богообраного кандидата на віддаленому спортивному майданчику. Рівне. Ось як потрібно підтримувати свого політика. Ура, таваріші! Ці люди так обожнюють свого політика що готові на все. Ось буквально на все. Атовці вийшли на мітинг протесту в Кривому Розі? Тю, та скільки там тих атовців.. Студенти задали не правильне питання? Ну що ж…повчіться тепер з проламаним черепом. Ось що таке підтримка. Аве!

Gepostet von Vitaliy Procyuk am Mittwoch, 14. November 2018

 

Скандальний візит Юлії Тимошенко в Рівне: політик спровокувала низку конфліктів (фото, відео)

Автор