«Ви – справжній символ нової України» – Президент привітав з днем народження Ігоря Гордійчука (відео)

Завдяки таким Героям, як Ігор Гордійчук, нове покоління українських військових має приклад безстрашного захисника Батьківщини. Ви – справжній символ нової України!

Gepostet von Петро Порошенко am Montag, 12. November 2018

 

Під час засідання Ради регіонального розвитку у Києві Президент Петро Порошенко привітав з днем народження генерал-майора Збройних Сил України, начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Героя України Ігоря Гордійчука.

«Сьогодні день народження справжнього символа нової України, Героя України Ігоря Гордійчука. Йому виповнилося 46 років», – сказав Глава держави і запропонував присутнім на засіданні Ради регіонального розвитку привітати Героя зі святом. Учасники зібрання підтримали пропозицію Петра Порошенка та стоячи привітали воїна оплесками.

Президент потис офіцеру руку і висловив найкращі побажання у день народження. «Служу українському народові», – відповів на привітання Ігор Гордійчук.

У 2014 році полковник Ігор Гордійчук очолював загін спецназу і під час виконання завдань в тилу противника одним з перших взяв вершину Савур-Могили. Саме Ігор Володимирович останнім пішов з висоти та рейдовими діями по тилах противника вивів особовий склад з-під вогню. Він був тяжко поранений у ході стримування атак терористів. Два місяці Ігор Гордійчук боровся за життя у лікарні.

Джерело

Автор