Право переможця на насилля

Валерій Прозапас

А от чого прихильники нєвмєняємой, полковніка, клоуна, співця та прочая патріота в разі перемоги свого чуда природи погрожують добрим порохоботам репресіями та розстрілами так, ніби це не двостороння дорога?

Ця обіцянка переслідувань за політичними симпатіями насправді походить прямо з 1918 року, де 33 отамана героїчно билися проти всіх і один з одним, аж поки всіх як завжди не заспокоїв московський сапог.

І чи не з його подачі й тепер нагнітається ідея громадянського протистояння?

Не всі ж “продадут квартіри і уєдут”, якщо Кужель або лисий з Кварталу стане прем’єр-міністром зі всіма наслідками, хтось та й залишиться – і тоді всі радісно стрінемо “вінтовка ето празднік, всє летіт в3,14ду”.

Так що ідіотів легко вичислити по присвоєній самім собі монополії на розправу, і чомусь це не прихильники Петра Порошенка.

Шквартесь далі, недоумки.

 

На фото: Хрест, встановлений у грудні 1995 р. Василем Ткачуком у Маріїнському парку Києва на місці братської могили киян, закатованих червоними бандами Муравйова. Захопивши Київ, Муравйов на тиждень став його повним господарем, організувавши в місті класовий терор, який пройшовся косою смерті по інтелігенції, офіцерам, буржуазії. За різними підрахунками, тільки за тиждень було знищено від двох до трьох тисяч киян.

Автор