Не прикривайте «усвідомлені вибори» Йулі фотками українських військових!

Mason Lemberg

Чесно кажучи, мені пофігу на те, хто придбав права на чергову артисткиню. Припускаю, що пофігу не тільки мені, а й величезній частині зафейсбучного та фейсбучного населення, які просто не знають хто це, тим більше не розуміють, навіщо це потрібно. Однак, такі речі свідчать про правильні процеси в штабі Родіни, і я тим тішуся.

На все це я би не звернув жодної уваги, якби не один важливий момент, котрий я побачив на скріні поста артисткині. Бо я так і не зрозумів, якого хріна, ви (мова не тільки про неї, а й про всіх інших “потріотів”, що лізуть у політику) приплітаєте до свого “усвідомленого вибору” фотки з військовими? Це ваш вибір, а не цих військових людей! Якого хріна ви маніпулюєте військовими, приплітаючи їх до своїх “усвідомлених” політичних вподобань?

Хочете говорити про свій “усвідомлений вибір” у вигляді Родіни в ракурсі розбудови армії, то роздрукуйте на 487 сторінках розпорядження Кабміну від 6 серпня 2008 р. №1092-р “Про затвердження переліку нерухомого військового майна Збройних Сил, яке може бути відчужено”, підписаного Тимошенко, обклейте цими 487 сторінками стінку та фоткайтеся на фоні цього розпорядження.

Все рівно хочете говорити про свій “усвідомлений вибір” у вигляді Родіни в ракурсі розбудови армії, але не хочете друкувати таке велике розпорядження та фоткатися з ним, то роздрукуйте газову угоду з Газпромом і фоткайтеся на її фоні. І хоч вона нібито про газ, але це був інструмент політичного тиску, яким впродовж 5 років шантажували Україну й тримали її в лоні Москви.

Не хочете робити цього? То роздрукуйте угоди компанії ЄЕСУ, яку очолювала Тимошенко, укладені з Міністерством оборони Російської Федерації та фоткайтеся на фоні цих угод.

Кажете, що все рівно це дуже важко друкувати, то заскріньте частину протоколу РНБО від 2014 року, де Тимошенко закликає тримати танки в боксах, щоб жоден з них не провокував Путіна, виведіть цей скрін на проектор і сфоткайтеся.

Не хочете фоткатися на фоні документів, то сфоткайтеся з Батальйоном “Батьківщина”, тримаючи в руках всі закони про нацбезпеку та оборону, проголосовані фракцією “Батьківщини” та всі бюджети України, за які вона голосувала!
Що? Не можете фоткатися з примарним батальйоном і з пустими руками?
Зате напевне ви можете сфоткатися з цілком таки реальними представниками батальйону “Оплот-ДНР”, з якими ручкалася Тимошенко.

Тому не треба триндіти про ваші “усвідомлені вибори” Йулі та прикриватися фотками українських військових, яких ви зрадили таким “вибором”.


Закрывая тему Приходько. А вы знали что ее пресс секретарь Алла Чевычелова россиянка? Имеет вид на жительство в Украине. Часто продолжает ездить в Москву. Патриотизм он бывает такой… неоднозначный…

Gepostet von Roman Donik am Montag, 29. Oktober 2018

Автор