І знову за фото Муравського

Як я зрозумів, аргументація Лойко та компанії у тому, що на місці ПОСТІЙНИХ ОБСТРІЛІВ, Муравський робив ПОСТАНОВОЧНЕ фото. І тепер я бачу аргумент від Лойка: “Муравский на передовой посылал людей под пули”. Тобто, за версією Лойка, фотограф переконує військових іти під кулі, тому що потрібне фото. І за його ж версією, військові заради фото ризикують життям. Як Лойко собі таке уявляє – для мене повна загадка.

3008-00067

Далі, на захист своєї версії, що фото постановочне, Лойко приводить пост військового Віталія Мороза, який НЕ був на місці, коли робилось те фото (про що сам військовий повідомляє у пості: “В тот день, когда снималось это фото, я был на операции матери на сердце”), і цим пробує заперечити відео з учасниками подій, у пості Муравського, які підтверджують реальність фото.

Тобто, на пряме питання Муравського “Но главный мой вопрос,- кто и зачем, будет под пулями делать такую постановку, по прежнему остаётся без ответа.”, я бачу комент Лойка: “Муравский на передовой посылал людей под пули”. ¯\_(ツ)_/¯
У даній ситуації вважаю повністю неадекватною позицію саме Лойка.

Автор