Про єдиний шлях до нормальної країни

Після того, як стало відомо, що в зриві системи електронного декларування винуваті так звані “антикорупціонери”, які нагло розпилили гроші Уряду Данії, і цинічно, звинувативши владу, закликали до відміни безвізового режиму і кредитування МВФ, в багатьох людей виникло бажання фізично повпливати на це лайно. Признаюсь чесно, в мене теж.

Але ми не повинні забувати, що не вони основна проблема. Ці блазні лиш індикатор проблеми. А основна проблема в тому, що значна частина суспільства є суспільними деградантами.
Ця частина суспільства постійно підміняє власне небажання щось змінювати, казками лещенків, схем і гнапів. Бо в цих казках завжди можна знайти виправдання власній деструктивності, завжди можна знайти винного в своїх ОСОБИСТИХ проблемах.

Тому не дивуйтесь такому агресивному відношенню до т.з. “порохоботів”, які постійно ламають цю картину.

Ця деградована частина суспільства не здатна сприймати факти і аргументи. Бо факти і аргументи руйнюють ті конструкції їхнього світу, де в особистих проблемах винувата влада, а не вони.

Тому не пробуйте цій частині суспільства щось довести, чи все ж таки випитати в чому саме винувата влада? Ви не почуєте нічого внятного і нічого більш конкретнішого ніж “влада краде”, “договоряняки”, “схеми”. Мені вже півроку ніхто не може відповісти на просте питання в чому полягають знамениті “схеми Кононенка”?

Вони ж бо не шукають правди, вони не хочуть реальності, вони бояться реальності, бо в реальності треба самому вирішувати свої проблеми, а не нити.

Вони шукають винних у СВОЇХ проблемах. Точніше, вони їх ВЖЕ ЗНАЙШЛИ – Порошенко, Кононенко, Луценко, Яценюк, ну і ще… порохоботи. Тому кожен раз вони так припадочно реагують на чергове “розслідування” і “викриття”. І їм пофіг, що це фейк, бо це доводить правоту їхніх “умозаключеній”, згідно яких лайно в їхніх штанах – це результат роботи Порошенка, або порохоботів.

Так от… проблема не в лещенку, сімьйоні чи єгорці, а в цих людях, які живуть поруч з нами і голосують за сімьйонів, а потім ниють, Проблема в людях, які здеградували вже до тої степені, що перестали зауважувати, що самі ж, своїми діями допомагають оцим блазням, окупантам, журналістам ДНР (будь-кому) розвалювати нашу країну. Бо їм пофіг кого підтримувати і в чому підтримувати, аби проти Порошенка/Кононенка/Луценка.

Ось, свіже підтвердження – вчора ці люди билися в припадках про те, що Порошенко зірвав Е-декларування, кінець світу і суїцид, а після того, як дізналися, що це “робота” шабуні і Ко, набрали лайна в рота і мовчать… Їм наплювати на проблеми країни, на їх вирішення (чим гірше, тим краще, бо можна потикати пальцем)… і настане час (вже настає) коли ці люди підуть відкрито проти країни, на стороні окупанта і агресора.

Тому нам не залишається нічого іншого ніж вчити, пояснювати, змінювати суспільство, не дати людям деградувати.

Бо це єдиний шлях до нормальної країни.

Без нормального, адекватного суспільства не буде нормальних партій, без нормального адекватного суспільства не буде нормальних Президентів, нормальної влади і нормального життя.

Автор