Працюєш на розкол – працюєш на Кремль

Костюк Олександр

Маємо чітко і однозначно розуміти : ЄДИНА МОЖЛИВА тактика РФ в Україні це створення внутрішнього розколу, ситуації хаосу та безвладдя аж до громадянської війни. Всі дії кремля і кремлівської агентури в Україні (включаючи й військові дії на Донбасі) переслідують лише цю кінцеву мету.

Пряме, відкрите військове вторгнення ЗС РФ в Україну є неможливим з ряду причин: торгівельне ембарго з боку Заходу (що потягне за собою руйнацію сировинної економіки РФ), низька ідеологічна мотивація ЗС РФ, несприйняття відкритої агресії населенням РФ (їх десятиріччями привчали до думки про «борьбу за мір»), недостатність ресурсів для втримання під контролем окупованої території з ворожо настроєним населенням, а тепер ще й потужні ЗСУ, які здатні чинити достойний опір як на землі, так і в повітрі (системи ППО) і ракетною зброєю дистанційного ураження.

Натомість внутрішні протистояння, розкол, ситуація безвладдя та хаосу в Україні вирішать всі проблеми кремля. Це приведе до розвалу ЗСУ та правоохоронних органів, обвалу економіки, втрати підтримки західних союзників, зубожінню та деморалізації населення, втраті будь-якого опору. Приведе до сирійського сценарію, війни всіх з усіма, в якій кремль буде підкидати зброю та гроші тій чи іншій стороні і майстерно роздмухувати війну.

При цьому вина за руйнацію держави буде покладена на сам український народ.

Відтак маємо чітко розуміти: всі політичні сили (незалежно від кольору прапорів та патріотичних гасел, незалежно від факту участі в АТО та добробатах), які провокують розкол за різними ознаками (етнічною, мовною, соціальною), організовують бунти та революції, закликають до повалення влади, неконституційної її зміни, знищення Парламенту, протистояння з правоохоронними органами – працюють на кремль. Всі сили, які намагаються підмінити собою державні правоохоронні органи, захоплюють органи самоврядування навіть з найпатріотичніших мотивів, влаштовують погроми – працюють на кремль.

Також маємо розуміти, що в разі приходу до влади в результаті виборів 2019 року до влади кремлівських маріонеток на посаду Президента та в Парламент, кремль НЕ ДОПУСТИТЬ наступних виборів. Після максимально можливої здачі маріонетками державних інтересів, в разі виникнення будь-яких самостійних дій з боку маріонеток, кремль САМ І НЕОДМІННО спровокує ситуацію протистояння між маріонетковою владою та народом України: шляхом вкиду компромату проти маріонеткової влади (а компромату там повно), організації протистоянь, провокацій з обох сторін.

Заздалегідь підготовлені, розпіарені та озброєні, контрольовані кремлем псевдонаціоналісти типу ПС, Нацдружин та С14 перетворять народний протест на криваву бійню з етнічними чистками та багатотисячними жертвами. Мета – розкол України, відпадіння Східних та Південних регіонів, громадянська війна. Це є єдино можливий план кремля для підкорення України та повернення її в зруйнованому, розірваному та скривавленому стані в імперське стойло.

Автор