За неявку в судове засідання міського голову примусово доставлять силами Нацполіції

13 серпня  2018 року в Світловодському міськрайонному суді Кіровоградської області  відбулося судове засідання з розгляду матеріалів справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією стосовно Світловодського міського голови Валентина Козярчука  за частиною другою статті 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відповідно до частини другої статті 268 (права особи, яка притягається до адміністративної відповідальності) Кодексу України про адміністративні правопорушення, присутність особи, яка притягується до адміністративної відповідальності за частиною другою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення,  є обов’язковою. У разі ухилення від явки на виклик суду цю особу може бути  піддано приводу органом внутрішніх справ (Національною поліцією) .

У зв’язку з неявкою в судове засідання 13 серпня 2018 року  Козярчука В.В.,  суд виніс постанову про його примусовий привід на розгляд справи 20 серпня 2018 року о 14:30  та зупинив строк розгляду справи.

Розгляд справи відбудеться 20 серпня 2018 року о 14:30  в приміщення Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області.

Із повним текстом постанови можна буде ознайомиться на веб-порталі “Судова влада України” в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Джерело