МІП в зоні ООС: На території Першотравневої сільради в телеефірі присутні до 10 українських каналів

Моніторингова місія Міністерства інформаційної політики України провела аналіз стану телерадіомовлення на території Першотравневої сільської ради Покровського району Донецької області.

«На звичайну антену ловить Інтер, 1+1, ТРК «Україна», СТБ, ТЕТ, Новий канал, UA: Перший, К2 та місцевий канал «Орбіта». Багато супутникових антен. Кабельний інтернет доповнює інформаційну картину для тих, кому мало десятка ефірних каналів», – повідомив радник Міністра інформаційної політики з питань відновлення мовлення, народний депутат України Олександр Бригинець, під головуванням якого здійснюється моніторингова місія.

Як повідомила працівниця місцевого центру зайнятості Олена Кобзар, мешканці села не відчувають інформаційного вакууму і не скаржаться на нестачу інформації.

Нагадаємо, що за два роки роботи Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України побудовано три телевежі: в Краматорську Донецької області (5 Грудня 2016), в Чонгарі Херсонської області (17 Березня 2017) та у Бахмутівці Луганської області (22 Серпня 2017).

Джерело

Автор