Серіал “Мийка”. Серія №4 “Дзвінок другу” (відео)

Филипп Духлий

Всі роботи на будівельному майданчику проводяться тільки на підставі проекту, який погоджують всі зацікавлені сторони. Для підготовчих робіт (встановлення паркану, рубка дерев) є окремий проект підготовчих робіт, як окремий документ або як складова проекту будівництва.

На цьому проекті позначаються всі комунікації. Роботи, що можуть зачепити комунікації, проводяться тільки відповідно до погодженого проекту та за згодою власників комунікацій.

На ділянці мийки є три (!!!) коридори інженерних комунікацій. Силові кабелі енергопостачання (24 нитки) на мікрорайон (!!!), державний урядовий зв’язок (!!!) та магістральний водогон, яким все (!!!) місто Бровари забезпечується питною водою.

Серіал "Мийка"Серія №5. "Дзвінок другу"Всі роботи на будівельному майданчику проводяться тільки на підставі проекту, який погоджують всі зацікавлені сторони. Для підготовчих робіт (встановлення паркану, рубка дерев) є окремий проект підготовчих робіт як окремий документ або як складова проекту будівництва.На цьому проекті позначаються всі комунікації. Роботи, що можуть зачепити комунікації проводяться тільки відповідно до погодженого проекту та за згодою власників комунікацій.На ділянці мийки є три (!!!) коридора інженерних комунікацій. Силові кабелі енергопостачання (24 нитки) на мікрорайон (!!!), державний урядовий зв'язок (!!!) та магстральний водогон, яким все (!!!) місто Бровари забезпечується питною водоюНа цьому відео ви бачите представника Київобленерго, який намагається отримати від будівельників та прораба погоджену документацію щодо проведення земляних робіт.На що прораб пропонує їм самим пошукати (!!!). І натякає на магічний звонок телефоном, який повинен вирішити всі проблеми із відсутністю необхідної документації, погоджень та дозволів.Ось так в Броварах вирішуються питанняНаписав заяву, чекаємо на результатСерія №1http://bit.ly/2lBod13Серія №2http://bit.ly/2tCPVOjСерія №3http://bit.ly/2IqABd1Серія №4http://bit.ly/2MZxcW7Серія №5http://bit.ly/2tWzcq3

Gepostet von Pylyp Dukhliy am Donnerstag, 5. Juli 2018

 

На цьому відео ви бачите представника Київобленерго, який намагається отримати від будівельників та прораба погоджену документацію щодо проведення земляних робіт.

На що прораб пропонує їм самим пошукати (!!!). І натякає на магічний дзвінок телефоном, який повинен вирішити всі проблеми з відсутністю необхідної документації, погоджень та дозволів.

Ось так в Броварах вирішуються питання.

Написав заяву, чекаємо на результат.

 

Автор