«Безкомпромісний прокурор» заборонив будівництво меморіалу на Алеї Героїв Небесної Сотні

Mason Lemberg

“ГПУ решила, что страна прекрасно обойдется без Музея Революции на Институтской, и своим волевым решением запретила на этой улице вообще любые архитектурные действия”, – пише в своєму заголовку гозєта вусатого Полковника Зєркало Нідєлі.

І зараз понесеться по інтернетах зрада-зрадонька-зрадуняша і матюкання Луценка та Порошенка, розказування про Ростов і тюрму та інші істерики… і ніхто ж не прочитає, що це все діло зробив легендарний департамент спецрослідувань Сергія Горбатюка.

А зовсім недавно ті самі істерящі, накручені молодими “політиками” так само захищали видатного прокурора Сергія Горбатюка від “наїзду” Луценка.

А тепер дивіться як цікаво виходить:

  • Якщо воювати з владою, не зберігати субординацію, якщо мати окремі повноваження і “громадський контроль”, то є “безкомпромісний прокурор” Горбатюк, який нещадно бореться з владою і Луценком.
  • Якщо цей “безкомпромісний прокурор” Горбатюк не розслідує справи Майдану так, як би це хотілося суспільству, якщо цей “безкомпромісний прокурор” Горбатюк закриває Музей Революції Гідності”, то винувата якась абстрактна ГПУ, а всі какашки летять в Луценка та Порошенка.

Ось так чєснєйші ЗМІ і маніпулюють людьми, вважаючи громадян за бudло.

Так, і дуже би хотілося, щоб ті, хто зовсім нещодавно захищав чєснєйшого прокурора Горбатюка наважилися задати йому запитання: “А що за х.ня, Сірожа?”. Або хоча б тим, хто піднімає в інтернетах істерики на його захист.


Хто досі не спромоглися виконати свою роботу зробити те, що вимагало суспільство – покарати винних у вбивствах на…

Gepostet von Volodymyr Viatrovych am Mittwoch, 4. Juli 2018

Заборона на будівництво Музею Революції Гідності діятиме 2-3 місяці – Горбатюк

Автор