Ми ще Москву в прицілах побачимо

Путін вважає що до припинення вогню на Донбасі необхідно провести децентралізацію України і прийняти закон про особливий статус Донбасу, а також амністію для бойовиків.

“Якщо немає бажання проводити політичні перетворення, то завжди знайдеться той, хто стрельне, і той, хто відповість, і так буде нескінченно відбуватися до тих пір, поки не будуть прийняті рішення політичного характеру” – каже найвідоміше в світі Пуйло.

Афігеть! Оце… лякає нас тим, що воно стріляти буде.

Та стріляй, вилупок! Стріляй!

Ти щось переплутав. На дворі – не 14-й, надворі – 16-й. Ти два роки навчав нас стріляти. Ти два роки навчав нас окопуватися, будувати оборонні укріплення, визначати сектори обстрілу, знаходити небезпечні ділянки…

А ми, бляха, – хороші учні.

Все це ми освоїли, зазнавши втрат, порівняно з якими ваша Чечня – практично Друга Світова.

Ти лякаєш нас стрільбою?? Та піди стрельни у Авдіївській промзоні, де твоїм посіпакам розкішно надрали сраку. Піди стрельни під Докучаївськом, де твоїх йолопів розвели як Панька на медяниках. Іди стрельни біля Широкіно звідки твої лохи тікали як припечені.

Чувак, ти щось пропустив. Уже не ти – уже ми стріляємо. І повір, ми ще Москву в прицілах побачимо. Ти, падла, нас навчив. Ти розбудив у нас дух варягів, руської шляхти, козаків-запорожців, гайдамаків, Чорних запорожців УНР та повстанців УПА. Більшовики доклали тектонічних зусиль аби в нас усе це приспати – а ти розбудив.

Сам розбудив – сам потерпай.

Чим-чим – а стрільбою нас уже не налякаєш. А чим ти ще здатен?

А?

Автор